Petar91 2 Posted May 26, 2012 20:00, Alcoyano - Elche, tip 1x @ 1.50, Expekt, 6/10 Spanjolska druga liga, utakmica 41. kola izmedu Alcoyana (20. ekipe) i Elchea koji se nalazi na 10.om mjestu (liga ima 22 kluba). Jos su dva kola do kraja, vec se zna tko je ispao iz lige -a to je trojac Alcoyano, Cartagena i Gimnastic (trebaju skupit 11 bodova da bi se spasili sto je u dva kola neostvarivo). Znaci domacin je rezultatski rasterecen i trener ce vjerovatno dati priliku nekim novim igracima. Isto tako Elche je zacementiran u sredini tablice - niti da pobjedi ili izgubi sljedece dvije utakmice ne znaci mu previse tako da su i oni rezultatski rastereceni. U tom slucaju mislim da u jednoj ovakvoj izjednacenoj utakmici prednost treba dati domacinu (pa cak i pokriti eventualnu podjelu bodova) za solidnu kvotu. U prilog tome i i prvi njihov ovosezonski rezultat kada je upravo Alcoyano slavio u gostima 1:2 protiv Elchea ! Sto se tice forme ekipa - u zadnjih pet prvenstvenh nastupa Alcoyano je ostvario remi i 4 poraza (i to dosta visoka), dok je Elche sakupio pobjedu, remi i 3 poraza -tu su oni nesto bolji. Uglavnom, kao sto sam rekao radi se o utakmici koja ni jednima ni drugim nista ne donosi, Alcoyano igra na svom terenu i mislim da je dvoznak dosta dobra opcija ovdje (a ne zaboravimo i da su ih u prvoj utakmici pobjedili). Sretno tko prati ! Quote Share this post Link to post Share on other sites