mostovoj 44 Posted May 27, 2012 Hrvatske rukometasice na olimpijskim igrama Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted May 27, 2012 :icon_mad:Oh ne opet kisa napred Odbojkasice SRPSKE!!!I mi smo na olompiskim igrama:)*** BRAVO LEPOTICE :icon_razz: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 27, 2012 Hrvatske rukometasice na olimpijskim igrama Naše su pobijedile Španjolke na njihovom terenu što je ipak bilo dosta veliko iznenađenje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 27, 2012 Naše su pobijedile Španjolke na njihovom terenu što je ipak bilo dosta veliko iznenađenje. Sad su Nizozemke izvisile, a da su u takvoj situaciji bile nase optuzili bi cijeli svijet za urotu. Kao malonogometasi u Azerbejdjanu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 27, 2012 Sad su Nizozemke izvisile, a da su u takvoj situaciji bile nase optuzili bi cijeli svijet za urotu. Kao malonogometasi u Azerbejdjanu. Zatvorio se krug s tri ekipe po 2 pobjede a onda je odlučivala gol razlika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 27, 2012 Zatvorio se krug s tri ekipe po 2 pobjede a onda je odlučivala gol razlika. Znam to, ali govorim o tome kako je utakmica zavrsila tako kako odgovara i nama i Spanljolkama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 27, 2012 Znam to, ali govorim o tome kako je utakmica zavrsila tako kako odgovara i nama i Spanljolkama. Španjolke nisu smjele izgubiti s više od 7 razlike jer bi u tom slučaju one ispale. Dakle, utakmica je završila na obostranu radost. Mi pobijedili i prošli , Španjolke izgubile i prošle - jedino Nizozemke popušile. Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted May 27, 2012 Alooo ekipa, di ste? Uživate? i bravo za rukometašice Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted May 27, 2012 gubi roddick .. wiii Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 27, 2012 Španjolke nisu smjele izgubiti s više od 7 razlike jer bi u tom slučaju one ispale. Dakle, utakmica je završila na obostranu radost. Mi pobijedili i prošli , Španjolke izgubile i prošle - jedino Nizozemke popušile. mislim da su se tu spanjolke borile samo da ne izgube 7 razlike, da im je trebala pobjeda tesko bi hrvatska dobila na njihovom terenu... u svakom slucaju sretno na olimpijadi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted May 27, 2012 jbnti crnu goru Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted May 27, 2012 samo jos odbojkasi i nase su olimpiske medalje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted May 27, 2012 mislim da su se tu spanjolke borile samo da ne izgube 7 razlike, da im je trebala pobjeda tesko bi hrvatska dobila na njihovom terenu... u svakom slucaju sretno na olimpijadi Naravno, da je trebalo Španjolke bi vjerojatno dobile. Ovako, obje su reprezentacije bile zadovoljne s prolaskom na OI, Quote Share this post Link to post Share on other sites