micha 27 Posted May 30, 2012 U zadnji dan ulayimo sa sledećim stanjem Loš je bio jučerašnji dan , tako da postoje samo one teoretske šanse da pobedimo. a vidim da su neki odustali i da ne tipuju. Ostali samo mohikanci; Nadrealista, Baptista i Micha. U svakom slučaju ja ću najverovatnije odigrati dva para sa velikim kvotama, da pokušam da prestignem Marockeea u pojedinačnoj konkurenciji. On je 1. sa +1833., a ja 2. sa +1406,25 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 31, 2012 Prvi od mene za danas Fudbal Isl. Division 1 Vreme: 22:00 Þróttur Reykjavík - Haukar Poluvrijeme/kraj Tip: 2/2 Kvota: 3.20 Kladionica: Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted May 31, 2012 (edited) I za kraj odigrano ovo; Fudbal Bahrein, Play off Vreme: 15:40 Al-Ahli Manama v Malkiya Tip: Al-Ahli Manama -1.5 Kvota: 3.55 Kladionica: Bet365 E, sad da prođu ova dva moja. Da Srbija ne izgubi sa više od jednog gola razlike ( naravno još bolje da ne izgubi uopšte) i još neka sitnica da se uklopi i to je to. Edited May 31, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted May 31, 2012 Hajde momci drzim vam palceve, bar da osvojis pojedinacno prvo mjesto Quote Share this post Link to post Share on other sites