Tuto 157 Posted May 31, 2012 Pozdrav društvu! Zadnji dan skupljanja postova po Off topicu. Od sutra će se postovi skupljati samo u podforumu 'Prognoze, prijedlozi i analize'. Tko nije vičan pisanju, dovoljno je da postavi prijedlog svog para u određenu sportsku temu. Oni koji pišu analize na drugim forumima, mogu i dalje nastaviti sa kopiranjem istih i na ovaj. Dakle, očekuje se bar neka korist od tih minimalnih 50 postova koje moraju ostvariti osvajači nagrada da bi ih dobili. Nemojte spamati, tj. hvaliti nečiji par i sl. i nemojte kopirati par sa skripte, jer će takvi postovi biti brisani. Uspješan i ugodan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted May 31, 2012 Dobar dan zelim svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted May 31, 2012 Zelim vam srecu u sledecem mesecu...Pozdrav do sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted May 31, 2012 Sretno danas u odabiru parova... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 31, 2012 zakuhalo se na expektu i hazarderu... mene je stalo zadnja dva tri dana al valjda ce danas proci kad je najpotrebnije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted May 31, 2012 Pozdrav svima do večeras... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 31, 2012 zakuhalo se na expektu i hazarderu... mene je stalo zadnja dva tri dana al valjda ce danas proci kad je najpotrebnije Pozdrav svima Meni je zao sto cu s ovom dojavom uzeti 1. mjesto na Expektu i zeznuti ekipu koja se dugo muci i bori s malim koeficijentima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted May 31, 2012 Pozdrav svima Meni je zao sto cu s ovom dojavom uzeti 1. mjesto na Expektu i zeznuti ekipu koja se dugo muci i bori s malim koeficijentima. Brate ako to skineš neće mi niti malo biti žao što ćeš me obići Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted May 31, 2012 Pozdrav svima Meni je zao sto cu s ovom dojavom uzeti 1. mjesto na Expektu i zeznuti ekipu koja se dugo muci i bori s malim koeficijentima. dobro ti ide, pogodio si armeniju da nece dati go al te *ebe grcka sto je dala samo jedan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted May 31, 2012 Dobro veče narode... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 31, 2012 Ja se nikako ne mogu ulogirat u forum. Jel ima tko sličnih problema? Quote Share this post Link to post Share on other sites