mostovoj 44 Posted May 31, 2012 Ja se nikako ne mogu ulogirat u forum. Jel ima tko sličnih problema? Ne kuzim Ne mozes se logirati, ali pises?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 31, 2012 Ne kuzim Ne mozes se logirati, ali pises?? Kako ti vidiš šta pišem kad se ne mogu ulogirati jer sam zaboravio lozinku i korisničko ime? Možda ni ti nisi ulogiran Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 31, 2012 Kako ti vidiš šta pišem kad se ne mogu ulogirati jer sam zaboravio lozinku i korisničko ime? Možda ni ti nisi ulogiran Sad si me zabrinuo A mozda ovog forum ni nema, mozda smo mi na Skype-u? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted May 31, 2012 Sad si me zabrinuo A mozda ovog forum ni nema, mozda smo mi na Skype-u? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 31, 2012 Laka vam noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted May 31, 2012 Laku noc zelim svima i svim dobitnicima cestitam.Od ujutru krecemo iznova...Pozzzzzzzzzzzz Quote Share this post Link to post Share on other sites