baptista 19 Posted June 1, 2012 Ja se ispričavam na velikoj kvoti,ali ovo jednostavno moram probati,Čilić je u naletu nekom a ovaj drugi navono muku muči sa ozljedom noge..pa sad da vidimo i to!! Tenis Roland Garros Vreme: 16:30 Del Potro J.M.-Čilić M. Tip: 2 Kvota: 3,50 Kladionica: SuperSport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 1, 2012 Ja se ispričavam na velikoj kvoti,ali ovo jednostavno moram probati,Čilić je u naletu nekom a ovaj drugi navono muku muči sa ozljedom noge..pa sad da vidimo i to!!Bio bi red da ga i Ćilić dobije. Ujedno bi pokrio i moj promašaj! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted June 1, 2012 Bio bi red da ga i Ćilić dobije. Ujedno bi pokrio i moj promašaj! Dobio ga je NE!! Uff baš sam razočaran,odnio mi i 150kn btw.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 1, 2012 (edited) Bio bi red da ga i Ćilić dobije. Ujedno bi pokrio i moj promašaj! Dobio ga je NE!! Uff baš sam razočaran,odnio mi i 150kn btw.. Ništa ne brinite . Tu sam ja - FK Pskov-747 - Dynamo Vologda 2-0 (0-0) Edited June 1, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted June 1, 2012 Bit će bolje sutra,vraćam se na kvote 1.5-1.6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 1, 2012 tvicenti postavi userbar našeg foruma za MNF natjecanje. Kopiraj od mene. Lijepi pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites