Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ponovo kvalifikacije za OI su u pitanju.Srbija je odlicno startovala i pobedila domacina ,Japan sa 3-0.Na redu je J.koreja koja je izgublia istim rez.od Irana.

Srbija bi ovo morala dobiti

Srbija 1,@1.20

(-1,5 set ) @1.50

:icon_eek:

Posted

Kad se to igra,ja gledam sad po ponudama nigdje nema tog događaja,ima samo Japan-Venezuela!!?? :icon_eek:

zao mi je ,kasno sam primetio tvoj post.mec je poceeo u 9,00 Srbija trenutno vodi sa 2-0 u set. a treci gubi sa 16-12!!!

Ponuda je bila na online kladionice.

Posted

zao mi je ,kasno sam primetio tvoj post.mec je poceeo u 9,00 Srbija trenutno vodi sa 2-0 u set. a treci gubi sa 16-12!!!

Ponuda je bila na online kladionice.

Nema veze,ionako bi bio zakasnio!! :48thumbsup:

Posted

Danska je jučer umalo izvela veliko iznenađenje protiv apsolutno favoriziranog domaćina Španjolske. Nakon što su Španjolci dobili prvi set 25-18 činilo se kako će s lakoćom osvojiti i slijedeća 2. No, dogodilo se nešto sasvim suprotno. Danska je okrenula rezultat i povela sa 1-2 u setovima. Španjolci su posložili svoje redove i osvojili 4.set sa 25-14 da bi u lutriji 5.seta izvukli 15-11 i upisali dva boda. Kao što je i za očekivati trener Španjolaca nije skrivao razočaranje padom igre u 2. i 3. setu dok je s druge strane trener Danske nakon meča pohvalio svoj blok. Utakmicu sa puno manje neizvjesnosti odigrali su u istoj skupini Slovačka i Grčka. Slovaci su se osvetili za prošlotjedni poraz i razmontirali Grke sa 3-0 u setovima. Iako i Danci i Slovaci danas kreću u međusobni dvoboj puni optimizma, prednost dajem uigranim Slovacima. Njihova pobjeda plaća se od 1.25 - 1.35, dok je vrlo primamljiv i hendikep setova.

Prijedlog:

Slovačka (-1,5) - Danska (+1,5) 1 1.775 Pinnacle