PERKAN 18 Posted June 3, 2012 Dobro jutro i uspesan dan uz Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted June 3, 2012 Dobro jutro zelim svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 3, 2012 Jutarnji pozdrav društvu! Uspješan i ugodan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted June 3, 2012 pa i u kriketu bolje nego u dosadi ovde haha, a ti za sankom pijes ko smuk, a pricas mi ovde price i ovo ako uopste iako od vas dvojice procita, jer jebeno niko necita odgovore iz pretdhodnog dana Evo Bane,samo za tebe..da vidiš da da neko i čita odgovore od predhodnog dana!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted June 3, 2012 Evo Bane,samo za tebe..da vidiš da da neko i čita odgovore od predhodnog dana!! NAmerno sam skrenuo paznju da vidim i to čudo Ja koliko vidim , ovde i dalje ide brojac postova. Sto se mene tice je svejedno jer ne ucestvujem niti u jednom ovaj mesec, pauziram Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted June 3, 2012 NAmerno sam skrenuo paznju da vidim i to čudo Ja koliko vidim , ovde i dalje ide brojac postova. Sto se mene tice je svejedno jer ne ucestvujem niti u jednom ovaj mesec, pauziram Ma i ja ću,odnosno fokusirat cu se samo na ovo međunarodno takmičenje.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 3, 2012 bok Mislis boks Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted June 3, 2012 Mislis boks samar je uvek bolji od boksa :D Quote Share this post Link to post Share on other sites