micha Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Dobro je počeo današnji dan. Ja i Tuto smo pogodili, nadam se da će i ostali. Stosy je od danas u igri i postavio je par. Homer je zamenjen jer nije znao kako da ubaci potpis - signature, a ja sam objašnjavao i objašnjavao. Ako neko zna da mu bolje objasni , nek mu objasni. ,pa da može kasnije kad bude trebalo, da uđe u igru. Quote
baptista Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Super!! Ja gledam ponudu fakat nemam ideju šta odigrati,radije ću danas pauzirati i ne riskirati nepotrebno 100 bodova!! Quote
Stosy Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Pogodia sam jutros, oću li riskirat i stavit još jedan par? Quote
tvicenti Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Ja sam postavio još jedan par i ako ga fulam micha molio bi zamjenu odmah od sutra!! Quote
micha Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Izmena: Izlazi - tvicenti Ulazi - ZOKISOJER40 Quote
Recommended Posts