micha 27 Posted June 5, 2012 Dobro je počeo današnji dan. Ja i Tuto smo pogodili, nadam se da će i ostali. Stosy je od danas u igri i postavio je par. Homer je zamenjen jer nije znao kako da ubaci potpis - signature, a ja sam objašnjavao i objašnjavao. Ako neko zna da mu bolje objasni , nek mu objasni. ,pa da može kasnije kad bude trebalo, da uđe u igru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted June 5, 2012 Super!! Ja gledam ponudu fakat nemam ideju šta odigrati,radije ću danas pauzirati i ne riskirati nepotrebno 100 bodova!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted June 5, 2012 Pogodia sam jutros, oću li riskirat i stavit još jedan par? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 5, 2012 Bolje je ne reskirati! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted June 6, 2012 Ja sam postavio još jedan par i ako ga fulam micha molio bi zamjenu odmah od sutra!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 6, 2012 Izmena: Izlazi - tvicenti Ulazi - ZOKISOJER40 Quote Share this post Link to post Share on other sites