Montenegro88 0 Posted June 6, 2012 Danasnji dan cu zapisati u moju crnu listu, odbojkasi Japana ponijeli su mi 150eur. Sada cu sacekati BiH u21 Live i igru over 3.5 gola. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted June 7, 2012 21:15 Stjernen-Grota over 3.5 @ 1.80 Expekt Isladnski kup,susret prvoligasa i treceligasa, Stjernen igra ofanzivan fudbal a sta reci za Grotu, totalno divlja ekipa ,u trecoj ligi daju i primaju veliki broj golova po utakmici,tako da predlazem over 3.5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted June 12, 2012 Za veceras Poljska-Rusija X Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted June 13, 2012 Holandija-Njemacka 1X Sigurica dana , po meni Holandjani nemaju kvaliteta da budu porazeni dva puta zaredom , X je realan rezultat ako ne i pobjeda Holandjana Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted June 13, 2012 Portugal-Danska X2 Vrijeme je da Danci iznenade novog protivnika, Portugal ce imati tezak zadatak jer Danci na krilima pobjede protiv Holandjana nece se plasiti da napadnu Portugalce veceras Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted June 13, 2012 Tiket na golove: TB Tvoroyri - FC Suduroy Over 2.5 Olmedo - EL Nacional Over 2.5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted June 13, 2012 Kosarkaski singl: Montenegro(W)-Serbia(W) 1 @ 1.48 Crnogorke su odlicno igrale na proslom Evropskom prvenstvu, isti tim igrace i na ovom mecu predvodjen Jelenom Skerovic. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted June 14, 2012 Veceras sigurica Spanija ,ali kvota mala za singl... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted June 16, 2012 Malo mog misljenja za danasnji dan , za pocetka rukomet Norveska-Madjarska 1 Posle prvog meca i pobjeda Madjara 27-21,mislim da revans u Norveskoj pripada domacim rukometasima,jednostano pobjeda ne smije da dodje u pitanje a jurice i ovu razliku zasto ne,imaju Norvezani izuzetno opasnu reprezentaciju Crna Gora-Svedska 2 Mislim da su Crnogorskoj reprezentaciji znatno smanjene sanse da moze pobjediti Svedjane posle odluke Kima Andresona da napusti svoj odmor i pomogne selekciji, izuzetno je vazan taj igrac a i Svedjani su nakon prvog meca shvatili da je vrag odnio salu Austrija-Makedonija 1X U ovom mecu u kojem Makedonci brane 21-26 iz prvog meca namjerno sam dodao i X jer su velike sanse da se ovaj mec tako i zavrsi.Dakle ocekujem neizvjestan mec, egal u vecem dijelu utakmice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted June 16, 2012 Euro 2012 Poljska-Ceska 1 Poljaci svoj zadnji mec u grupi jednostavno moraju da odigraju maestralno,Cesi se i nisu bas pokazali na ovom Euru, tako da mislim da Poljaci ovo lako dobijaju Rusija-Grcka 1 Rusi zele prvo mjesto i imaju kvalitet za to,pobjeda im garantuje prvo mjesto dok su Grci prakticno vec ispali, cudo treba da se desi pa da Grcka izbori plasman u 1/4 finale Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted June 16, 2012 ODbojka Francuska-Italija over 180.5 poena Nece se Italijani lako predati veceras,imaju oni kvalitetan tim pa se nadam da ovaj mec moze otici i u 5-ti set Japan-Rusija H2 Gledao sam Japance 3 puta u kvalifikacijama za Olimpijske igre,divlja reprezentacija totalno,razbice ih Rusi ako budu igrali punim gasom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted June 16, 2012 Kosarka zene Poljska-Estonija(+16.5) H1 Poljakinje su glavni konkurent Srbiji i Crnoj Gori u ovim kvalifikacijama,imaju kvalitet a Estonke su u porazu protiv Svajcarskinja pokazali da su turisticki u ovim kvalifikacijama, dobija ovo Poljska ubedljivo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted June 17, 2012 Prosjecan dan juce... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted June 18, 2012 Euro 2012 Spanija-Hrvatska 1 Ako se ovaj mec zavrsi 2-2 onda je fudbal zapao u veliku mafijasku krizu... Italija-Irska 1-1 Italijani ce rutinski dobiti ovaj mec, Irci se nece previse truditi Quote Share this post Link to post Share on other sites