Tuto Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dobro jutro ekipica! Kako je krenula kriza možemo uskoro očekivati zatvaranje Cafea. Posjetioci su se počeli brojiti na prste. Do tada uspješan i ugodan dan. Quote
mostovoj Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dobro jutro ekipica! Kako je krenula kriza možemo uskoro očekivati zatvaranje Cafea. Posjetioci su se počeli brojiti na prste. Do tada uspješan i ugodan dan. Davno sam ja rekao , preskupo je Dobro jutro svima Quote
singidunumac Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dobar dan kockarcine Zivnuce kafana sa evropskim prvenstvom Quote
Banega Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dobro jutro ekipica! Kako je krenula kriza možemo uskoro očekivati zatvaranje Cafea. Posjetioci su se počeli brojiti na prste. Do tada uspješan i ugodan dan. ne razumem ovaj potez Dwiza da se postovi u kafani ne broje kao i na mnogim drugim mestima U redu je da bude poseban brojac ili neki slican potez koji ce u odredjenoj rubrici za analize i predloge odrediti uslov za nagradu, ali kakve to veze ima sad recimo na primer samnom, koji ne zeli uopste da se takmici , a zeli ucestvovati u raspravama.. Ne kazem ja da patim od postova, daleko od toga, ali sada brojac mi nema nikakvog smisla i ove titule gore koje navodno izlaze... Quote
c4nton4 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 ne razumem ovaj potez Dwiza da se postovi u kafani ne broje kao i na mnogim drugim mestima U redu je da bude poseban brojac ili neki slican potez koji ce u odredjenoj rubrici za analize i predloge odrediti uslov za nagradu, ali kakve to veze ima sad recimo na primer samnom, koji ne zeli uopste da se takmici , a zeli ucestvovati u raspravama.. Ne kazem ja da patim od postova, daleko od toga, ali sada brojac mi nema nikakvog smisla i ove titule gore koje navodno izlaze... Vidiš, trebalo bi napravit, ukoliko je moguće, da se postovi potrebni za nagrade u za to namjenjenim topicima posebno broje, a ovdje da i dalje ide zaseban broječ postova jer ispada da uopće ne sudjeluješ na forumu kad brojač stoji.I Rudar Velenje, preživješe Vrazi sinoć Quote
mostovoj Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dobro da se ne spajaju. Da li je dobro da se ne spajaju? Zasto je dobro ako se ni ne broje? Ima li zivot ikakvog smisla? Da li je zemlja ipak ravna ploca? Quote
mostovoj Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Stvarno se ne spajaju. Ja sad odoh u svoj rudnik Pozdrav Quote
Nadrealista Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 ne razumem ovaj potez Dwiza da se postovi u kafani ne broje kao i na mnogim drugim mestima U redu je da bude poseban brojac ili neki slican potez koji ce u odredjenoj rubrici za analize i predloge odrediti uslov za nagradu, ali kakve to veze ima sad recimo na primer samnom, koji ne zeli uopste da se takmici , a zeli ucestvovati u raspravama.. Ne kazem ja da patim od postova, daleko od toga, ali sada brojac mi nema nikakvog smisla i ove titule gore koje navodno izlaze... ma priznaj da ipak malo patis za titulama Quote
Recommended Posts