c4nton4 20 Posted June 8, 2012 opet nikoga, ma necu vise ni da dolazim... Di si Cantona koji moj Šta se rudari? Sol ili dijamanti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 8, 2012 reče babo, ne diraj ku*cem rub pisoara Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted June 8, 2012 (edited) Šta se rudari? Sol ili dijamanti? Sta se rudari, pa krvavi znoj, kakvi bre dijamanti Nemamo svi mi roditelje u inostranstvu ko neki pa im zivot ladovina Edited June 8, 2012 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 8, 2012 Sta se rudari, pa krvavi znoj, kakvi bre dijamanti Nemamo svi mi roditelje u inostranstvu ko neki pa im zivot ladovina Jel hladno u rudniku? Il te još uvijek grije grije Bobo iz Petrovca? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 8, 2012 Jel blizu Nadrealista da baci jednu analizu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted June 8, 2012 Jel hladno u rudniku? Il te još uvijek grije grije Bobo iz Petrovca? Koji Bobo iz Petrovca jel to neki tvoj pajtos Poceo si da lupas ko otvoren prozor Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 8, 2012 Koji Bobo iz Petrovca jel to neki tvoj pajtos Poceo si da lupas ko otvoren prozor Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 8, 2012 Laku noć momci, ustaje s u pet. Radna je subota, odoh pogledat neki film Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted June 8, 2012 hahha, koji ce mi slike tvojih ortaka iz karaja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted June 8, 2012 Laku noć momci, ustaje s u pet. Radna je subota, odoh pogledat neki film radim i ja ne boj se. pa struje mora da ima i subotom Quote Share this post Link to post Share on other sites