Tuto 157 Posted June 8, 2012 Ukoliko je tablica dobro obračunata, zasjeli smo na 1. mjesto sa 622,10 bodova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 8, 2012 Što se tiče naših bodova, tačno u milimetar. . Sad treba tu i ostati i samo polako povećavti razliku. Jer opšte poznato je da je Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted June 8, 2012 Cool!! Samo jedan heads up! Vidio sam da je jučer Stosy tipovao nakon šta je pogodio par,nije sad da je striktno zabranjeno da se tipuje ali mislim da idemo tom taktikom ako se pogodi jedan par bolje niš ne dirati ako nije nužno!! Srećom da mu je par bio poništen!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 8, 2012 Cool!! Samo jedan heads up! Vidio sam da je jučer Stosy tipovao nakon šta je pogodio par,nije sad da je striktno zabranjeno da se tipuje ali mislim da idemo tom taktikom ako se pogodi jedan par bolje niš ne dirati ako nije nužno!! Srećom da mu je par bio poništen!! To se ponovilo i danas , ali su oba pogođena. Da je drugi pao , usledila bi izmena odmah. Ovako ,to je samo rizik samog takmičara. Quote Share this post Link to post Share on other sites