FamilyGuy 0 Posted June 9, 2012 (edited) 15.00 (1400) Sharapova M.-Errani S 1 1.30 SuperSport Danas se igra finle ženskog dijela Roland Garrosa. Ruskinja ima priliku povezat sva 4 Grand Slama u svojoj karijeri, i mislim da ovu prilku danas neće propustiti. Protivnica joj je Talijanka Errani koja je napravil prvi niz iznenađenja da dođe do ovog finala nanizala i dvije pobjede nad igračicama iz top 10 (Kerber i Stosur) ali mislim da je Sharapova ipak prevliki zalogaj za nju. Sharapova je izgubila samo jedan set i pokazala uvjerljivu igru. Danas ovdje predviđam, pobjedu Sharapove. Koefcijent je 1,30 ali neki od ovih razrada koji će vrlo vjerojatno proći se također mogu odigrat hendikep od 3,5(1.45) i 4,5(1,75) pobjedu u setovima 2-0(1,55 ) i zbroj gemova manji od 19,5(1.85) .. jednostavno ne vidim nčina da Errani pruži bilo kakav ozbiljniji otpor. Edited June 9, 2012 by FamilyGuy Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted June 9, 2012 Sara Errani(+ 5,5 gem) - Maria Sharapova Tip 1 ,@1.70 Errani je vec osvojila juce titulu u dublu a kako je veliki borac ne bi me iznenadilo da pobedi i izvrsnu Ruskinju.No nadam se dobrom mecu i minimalnom porazu Sare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 9, 2012 (edited) Sharapova M.(19,5)-Errani manje @1.85 SuperSport Edited June 9, 2012 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites