Banega Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 http://www.kaolin.co.rs/index-1.html Je li to "tvoja firma" , Bane? Jest. I meni dobra opcija zanimljivo ljudi, ali kad kazem u rudniku, ne znaci bas i konkretno da sam u kopu, vec u jednoj fabrici u kojoj je kad je napolju +30 c tamo je +55 c A od posla od tebe ostaje samo kifla i ruzna uspomena, a o plati mozes da kupis par pereca i burek za poneti, Ne zeelil da kazem o cemu je rec jer ovde ima Slovenaca forumasa pa da nikog ne uvredim, a vi pogodite Quote
c4nton4 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 zanimljivo ljudi, ali kad kazem u rudniku, ne znaci bas i konkretno da sam u kopu, vec u jednoj fabrici u kojoj je kad je napolju +30 c tamo je +55 c A od posla od tebe ostaje samo kifla i ruzna uspomena, a o plati mozes da kupis par pereca i burek za poneti, Ne zeelil da kazem o cemu je rec jer ovde ima Slovenaca forumasa pa da nikog ne uvredim, a vi pogodite Što, radiš u pekarnici 'Kekecovi pereci'? Quote
Banega Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Što, radiš u pekarnici 'Kekecovi pereci'? tri bambija za tebe hocu li se ovi postovi brojati ili nece Quote
mostovoj Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 zanimljivo ljudi, ali kad kazem u rudniku, ne znaci bas i konkretno da sam u kopu, vec u jednoj fabrici u kojoj je kad je napolju +30 c tamo je +55 c A od posla od tebe ostaje samo kifla i ruzna uspomena, a o plati mozes da kupis par pereca i burek za poneti, Ne zeelil da kazem o cemu je rec jer ovde ima Slovenaca forumasa pa da nikog ne uvredim, a vi pogodite I kod mene je takva situacija kad pricamo o tim kiflama i bureku. Pozdrav svima Quote
c4nton4 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 tri bambija za tebe hocu li se ovi postovi brojati ili nece Ne brini se. Ja brojim tvoje postove. Napravio sam tablicu u Excelu i upravo pridodao još jedan post na tvoj konto. Čestitam Quote
c4nton4 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 I kod mene je takva situacija kad pricamo o tim kiflama i bureku. Pozdrav svima I teb sinko Quote
mostovoj Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Ne brini se. Ja brojim tvoje postove. Napravio sam tablicu u Excelu i upravo pridodao još jedan post na tvoj konto. Čestitam Ubaci meni ova dva posta. Quote
Recommended Posts