Banega 12 Posted June 10, 2012 http://www.kaolin.co.rs/index-1.html Je li to "tvoja firma" , Bane? Jest. I meni dobra opcija zanimljivo ljudi, ali kad kazem u rudniku, ne znaci bas i konkretno da sam u kopu, vec u jednoj fabrici u kojoj je kad je napolju +30 c tamo je +55 c A od posla od tebe ostaje samo kifla i ruzna uspomena, a o plati mozes da kupis par pereca i burek za poneti, Ne zeelil da kazem o cemu je rec jer ovde ima Slovenaca forumasa pa da nikog ne uvredim, a vi pogodite Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 10, 2012 Dobar dan ekipica! Usjeha i danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 10, 2012 zanimljivo ljudi, ali kad kazem u rudniku, ne znaci bas i konkretno da sam u kopu, vec u jednoj fabrici u kojoj je kad je napolju +30 c tamo je +55 c A od posla od tebe ostaje samo kifla i ruzna uspomena, a o plati mozes da kupis par pereca i burek za poneti, Ne zeelil da kazem o cemu je rec jer ovde ima Slovenaca forumasa pa da nikog ne uvredim, a vi pogodite Što, radiš u pekarnici 'Kekecovi pereci'? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Zk0I-BU1uuc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted June 10, 2012 Što, radiš u pekarnici 'Kekecovi pereci'? tri bambija za tebe hocu li se ovi postovi brojati ili nece Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 10, 2012 zanimljivo ljudi, ali kad kazem u rudniku, ne znaci bas i konkretno da sam u kopu, vec u jednoj fabrici u kojoj je kad je napolju +30 c tamo je +55 c A od posla od tebe ostaje samo kifla i ruzna uspomena, a o plati mozes da kupis par pereca i burek za poneti, Ne zeelil da kazem o cemu je rec jer ovde ima Slovenaca forumasa pa da nikog ne uvredim, a vi pogodite I kod mene je takva situacija kad pricamo o tim kiflama i bureku. Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 10, 2012 tri bambija za tebe hocu li se ovi postovi brojati ili nece Ne brini se. Ja brojim tvoje postove. Napravio sam tablicu u Excelu i upravo pridodao još jedan post na tvoj konto. Čestitam Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 10, 2012 I kod mene je takva situacija kad pricamo o tim kiflama i bureku. Pozdrav svima I teb sinko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 10, 2012 ole ole ole Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 10, 2012 Nema nigdje nikoga, tralalala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 10, 2012 Ne brini se. Ja brojim tvoje postove. Napravio sam tablicu u Excelu i upravo pridodao još jedan post na tvoj konto. Čestitam Ubaci meni ova dva posta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 10, 2012 2:1 :75tatice_05: :74tatice_04: Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted June 10, 2012 Dobro vece zelim svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites