Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

10.06.2012.

Recommended Posts

Sunday, June 10

AT&T Park , (San Francisco , California)

22:05, San Francisco Giants-Texas Rangers(Handicap), Tip:San Francisco Giants +1.5, @1.709, Pinnacle Sports, 5/10

Večeras se u San Franciscu igra meč Inter Lige između domaćih Giantsa i gostujućih Rangersa...

Na redu je treći meč u seriji oba tima su dobili po jedan meč prvi je pripao gostima 5-0 dok se domaćin sinoć revanširao sa 5-2.

Večeras su gosti postavljeni za velikog favorita po meni preterano jesu oni favoriti ali ovoliki po meni previše ja ću igrati u hendikepu na domaćina i za poraz od jedan razlike je kvota sjajna iako verujem da domaćin može i do trijumfa iz više razloga.

Giantsi su u dobroj formi na zadnjih 10 mečeva imaju 7-3 dok Rangersi igraju prilično loše 3-7.

Pored toga večeras na moundu za domaćina baca Tim Lincecum RHP | Record: 2-6 | ERA: 5.83 najbolji pičer Giantsa koji ima za njega neverovatno lošu sezonu a svakako se radi o jednom od najboljih pičera u MLB-u ali jednostavno dosta promenjive igre ove sezone i dosta problwema sa povredama i ove godine za njega samo dva wina(oba ta puta sam i igrao na njega i nadam se da ću i treći put uhvatiti njegovu dobru partiju) iako večeras neće imati lak posao jel gosti imaju fantastičhih udarača ali on poseduje kvalitet da bude dominantan protiv svakog tima samo ako bude na svom nivou)

Sa druge strane za Texas baca Alexi Ogando RHP | Record: 1-0 | ERA: 2.27 pičer koji nima dobru statistiku ove sezone ali kao riliver i ovo mu je prvi start kao starter ove sezone. Prošle je bio jako loš kao starter i ove je ponovo vraćen u rilivere posle dobrih igara večeras dobija šansu ali je veliko pitanje koliko će ostati na brdašcu posebno.

I pored loših igara Lincecuma ove sezone ipak je on klasa za Oganda i njemu dajem blagu prednost. Pored toga Texas izlazi bez DH udarača što im svakako ne odgovara.

U napadu ipak je velika prednost na strani gostiju ali je evidentno da nisu u sjajnoj formi dok su domaći udarači prilično raspoloženi u zadnje vreme.

Jednostavno mislim da domaćin ima šansi u ovom meču ali ću malo opreznije probati sa Hendikepom na Giantse.... Posted Image

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

19:05 - New York Yankees - New York Mets - over 8.5 - 1.649 :uredu:

19:10 - Miami Marlins - Tampa Bay Rays - under 8.5 - 1.680 :uredu:

19:35 - Atlanta Braves - Toronto Blue Jays - Atlanta Braves +2 - 1.450 :nije:

19:35 - Baltimore Orioles - Philadelphia Phillies - Baltimore Orioles +2.5 - 1.513 :uredu:

19:35 - Boston Red Sox - Washington Nationals - Washington Nationals +2.5 - 1.418 :uredu:

19:35 - Pittsburgh Pirates - Kansas City Royals - Kansas City Royals +1.5 - 1.493 :uredu:

20:10 - Chicago White Sox - Houston Astros - under 11 - 1.671 :nije:

20:10 - Milwaukee Brewers - San Diego Padres - San Diego Padres +2 - 1.472 :uredu:

20:10 - Minnesota Twins - Chicago Cubs - Minnesota Twins +1.5 - 1.435 :nije:

20:15 - St. Louis Cardinals - Cleveland Indians - St. Louis Cardinals +1.5 - 1.562 :nije:

21:10 - Colorado Rockies - Los Angeles Angels - over 9.5 - 1.585 :uredu:

22:05 - San Francisco Giants - Texas Rangers - over 6.5 - 1.500 :nije:

22:10 - Arizona Diamondbacks - Oakland Athletics - Oakland Athletics +2.5 - 1.405 :uredu:

22:10 - Seattle Mariners - Los Angeles Dodgers - Seattle Mariners +2 - 1.400 :nije:

02:00 - Cincinnati Reds - Detroit Tigers - Cincinnati Reds +1.5 - 1.488 :uredu:

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

Uspješan odabir! :crossfingers:

Edited by Tuto

WNBA

Prvi par, New York Liberty - Chicago Sky ne bih dirao, sve je tu moguće. Gošće su u prednosti, ali...

Zato kod drugog ne bi trebalo da bude problema oko poena

Connecticut Sun - Atlanta Dream Over 165 1.94 Pinnacle