mostovoj 44 Posted June 10, 2012 (edited) Djokovic - Nadal tip 1 @3.90 Unibet 5/10 Mislim da pod ovakvim uvijetima svakako treba probati Edited June 11, 2012 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted June 10, 2012 a ja nasao u HL zanimljivu opciju... 1.set/kraj ..pobjeda Nadala (znaci da osvaja i prvi set i mec) .. @ 1.65 :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted June 10, 2012 555) Nadal R.-Đoković N. 1 1.40 5557) Nadal R.(h-4,5)-Đoković N 1 1.60 Kladionica: SuperSport Danas je zadnji dan ovogodišnjeg Roland Garrosa. Zadnji dan donosi finale u muškoj konkurenciji. Prvi igrč svijeta Novak Đoković protiv drugoga igrača svijeta Rafaela Nadala. Nadal je ove godine na zemlji odličan osvojio je turnir u Rimu u finlu baš protiv Đokovića , dok je u Madridu na plavoj zemlji izgubio od Verdasca. U Roland Garrosu je dokazao da je za taj poraz više kriva plava zemlja jer ovdje na crvenoj zemlji igra kao u najboljim danima. Španjolac nije izgubio set na turniru i igra jako dobr tenis. Đoković je prvi igrač svijeta i ima recept za pobjedu nad Španjolcem kojeg je vec pobjeđivo. Ipak moja prednost u ovom meču ide Španjolcu koefcijent na pobjedu je 1.40 ali mislim da će u ovom meču proći i opcija hendikepa od 4,5. Đoković nije na razini prošlogodišnje forme kada je nizao pobjedu za pobjedom i kada mu je Nadal bio mušterija i iz toga razloga u ovom meču dajem prednost Nadalu. Quote Share this post Link to post Share on other sites