mostovoj 44 Posted June 11, 2012 (edited) Real Madrid-Barcelona Reg. tip 1X @1.60 SuperSport Edited June 12, 2012 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 11, 2012 Siena večeras ponovo dobija Milano, mislim dvocifrenom razlikom, tako da -8.5 u Expektu za kvotu 1.90 sasvim zadovoljava moje potrebe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted June 11, 2012 Siena večeras ponovo dobija Milano, mislim dvocifrenom razlikom, tako da -8.5 u Expektu za kvotu 1.90 sasvim zadovoljava moje potrebe. i meni se to cini... isto tako pol/kraj za 1.50 nije losa opcija ...iako stavili su tu utakmicu u supersportu pod super sansu tako da mi smrdi tu nesto... o.O Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 11, 2012 i meni se to cini... isto tako pol/kraj za 1.50 nije losa opcija ...iako stavili su tu utakmicu u supersportu pod super sansu tako da mi smrdi tu nesto... o.O Ne obraćaj pažnju na to šta oni stavljau, nema tu nameštanja, sve dok budeš video nameštanje u svemu nema dobitka. Quote Share this post Link to post Share on other sites