Nadrealista 13 Posted June 11, 2012 LA Kings - NJ Devils under 4.5 @1.73 (bwin) u regularnom vremenu dovoljno je reci da nijedna utakmica u seriji, a bilo ih je 5, nije zavrsila sa 5 i vise golova... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 11, 2012 L.A.Dodgers - L.A.Angels ( 1. inning ) -x LAA: G. Richards (1-0, 1.12) LAD: C. Capuano (8-2, 2.82) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 11, 2012 (edited) Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle). 01:07 - Toronto Blue Jays - Washington Nationals - Toronto Blue Jays over 4 - 1.763 01:10 - Atlanta Braves - New York Yankees - New York Yankees over 4.5 - 2.000 01:10 - Miami Marlins - Boston Red Sox - over 6.5 - 1.562 04:10 - Los Angeles Dodgers - Los Angeles Angels - Los Angeles Dodgers over 3.5 - 1.962 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited June 12, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 11, 2012 Monday, June 11, 2012 Marlins Park (Miami, FL) 01:10, Miami Marlins-Boston Red Sox(Team Runs), tip Boston Red Sox Over 3.5, @1.840, 4/10, Pinnacle Sports Večeras se na novom prelepom Marlins Parku sastaju domaći Marlinsi i gostujući Red Soxi... Domaćin posle sjajnih igara u Maju u Junu to nije slučaj na zadnjih 10 mečeva imaju 3-7 dok su trenutno u užasnoj seriji od čak 6 vezanih poraza i to svih 6 na domaćem terenu po tri od Atl. i Tampe. Znam da toj lošoj seriji mora doći kraj ali se nadam da to neće biti slučaj večeras. Sa druge strane Boston koji posle dobrih igara takođe na zadnjih 10 mečeva ima 3-7 i tri vezana poraza koja su dožive u seriji protiv Was. kući zanimljivo da ove sezone igeaju mnogo bolje na strani nego na Fenweyu u gostima imaju 15-12. Večeras će na moundu stajati dva sjajna pičera Josh Johnson i Josh Beckett koja nisu počeli sezonu sjajno ali u zadnje vreme su malo popravili statistiku. Josh Johnson RHP | Record: 3-4 | ERA: 4.56 svakako velika nada Miamia u kojem vide svakako naslednika njegovog večerašnjeg suparnika Becketta. Nije sjajno počeo sezonu malo je popravio formu u zadnja tri starta ali je to i dalje daleko od očekivanog i kad krene dobro nema pravi suport batera a večeras bi mogao da ima velike probleme jel će naspram sebe imati fantastične udarače i i9skusne batere posebno može imati problema ako nebude imao sjajnu kontrolu strajk zone jel Red Soxi u svojim redovima imaju igračer koji su veoma strpljivi na hom platu i mogli bi to da iskoriste i da imaju dosta šetnji(BB). Red Soxi igraju bez DH udarača i sa Becketom u lineupu njemu to svakako nije strano jel je 5 sezona proveo u Floridi ima čak i 3 HR u karijeri očekujem u Bostonu pomeranje u Lineupu zbog DH pozicije očekujem da Ortiz bude na 1B dok Gonzalez će otići na RF tako da bi svi bitniji bateri Red Soxa trebali da budu u Lineupu. Dok sam kucao to se i obistinilo evo lineupa Bostona- 1. Scott Podsednik (L) LF 2. Dustin Pedroia ® 2B 3. Adrian Gonzalez (L) RF 4. David Ortiz (L) 1B 5. Jarrod Saltalamacchia (S) C 6. Kevin Youkilis ® 3B 7. Ryan Sweeney (L) CF 8. Mike Aviles ® SS 9. Josh Beckett ® P Jednostavno mi Johnson ove sezone nedeluje sjajno pored toga Boston u jakom sastavu sa svim jakim baterima i mislim da ova granica za Red Soxe je veoma dostižna.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 11, 2012 02:00, Los Angeles Kings-New Jersey Devils, tip: Under 4,5 golova regularni tok , @ 1.73, Bwin, 8/10 U sestom mecu Velikog finala Nhl u borbi za cuveni Stanley cup u LA se sastaju domaci Kingsi i gosti iz New Yerseya Devilsi Nakon tri pobede L.A. prve dve nakon produzetaka 2-1a zatim i 4-0 u zadnje dve Devilsi su se vratili u igru i smanili u seriji pobedama od 3-1 i 2-1 i ako danas LA pobedi osvaja Stanley cup ,ono sto je ocito da je pobednik i ovaj put neizvestan ali i da su svi mecevi zavrsili under 4,5 golova i ne vidim razlog da tako nebude i nocas jer znacaj meca tera obe ekipe da igraju cvrsto u odbrani i bez previse zaletanja i rizika , vec u toku sezone sam cesto pisao da mi je L.A. omiljena ekipa uz Sent Luis za manje golova a i u play offu su jako cesto igrali meceve sa malo golova , od zadnjih 10 samo dva su otisla u over , golman LA je u odlicnoj formi i samo u porazu od 3-1 je primio vise golova stim da je zadnji bio u praznu mrezu Devilsi su se uklopili u ovakvu igru sa La iako su u mecevina sa Rangersima imali dva meca gde su postignuta ukupno 5 golova i jedan sa 8 u svih 5 meceva sa LA je bilo ispod 5 a jedinio mec u kome su dali 3 gola je bio kad su svih 4 gola pali u zadnjoj cetvrtini a zadnji gol je postignut u praznu mrezu kad je LA posle 1-2 pokusavao da izjednaci i izvadio golmana i ubacio igraca sto se tice timova zanimljivo pise da su oba tima spremna koliko je to moguce posle 100 meceva u sezoni , dakle oba tima kompletni a sitne povrede nece spreciti igrace da u ovom znacajnom mecu daju svo od sebe dakle po svemu je logicno igrati opet under 4,5 golova u regularnom toku a za to je najbolje igrati u kladionicama koje racunaju samo regularno tok jer je lako moguce da u regularnom toku bude 2-2 a u nekim online kladionicama racunaju i produzetak stim da je kvota nesto malo vislja ali se ne isplati rizikovati Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 11, 2012 Miami Marlins - Boston Red Sox 1 1.94 Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 11, 2012 Monday, June 11, 2012 STAPLES Center (Los Angeles, CA) 02:00, Los Angeles Kings-New Jersey Devils(ML), Tip:New Jersey Devils @2.470 Pinnacle Sports, 5/10 Večeras se u Los Angelesu igra 6 meč u seriji između domaćih Kingsa i gostujućih Devilsa... Dali večeras gledamo zadnji meč u seriji i dobijamo novog osvajača kupa "LORDA STENLIJA" ja se nadam da se to neće desiti i da ćemo gledati sedmi meč ove serije ja sam se večeras odlučio na pobedu gostiju na meč za koju verujem da može da dođe iz dosta razloga. Jednostavno cela serija je izuzetno tvrda sa jakim odbranama a napad šta uradi uradi Kingsi tako ceo pley of igraju i ako uspeju da uzmu pehar postaće prva ekipa koja je sa 8 mesta u konferenciji na kraju bila šampion. Pred pley of niko im nije davao puno šanse ni da će proći prvu rundu čak je dugo bilo uopšte pitanje hoće li se plasirati u doigravanje ali su sjajnom serijom to uspeli. Ipak mislim da su oni imali fantastičnu šansu na 3-0 da završe serijuali su ipak dali život Devilsima i koji su sa dve vezane pobede došli na prag da se skroz vrate u igru jako je to iskusna ekipa koja verujem da večeras može na iskustvo da dobije ovaj meč dok je svakako ogroman pritisak na Kingsima i oni su sigurno poljuljani i neverujem da su više puni samopouzdanja. Na golu sa jedne strane mladi Jonathan Quick dok za Đavole legendarni preiskusni Martin Brodeur sigurno je da on sa mnogo manje straha ulazi u ovakav okršaj dok mladi Quick može da padne pod važnosti meča. Dok je po meni napad Devilsa mnogo mnogo kvalitetniji sa mnogo sjajnih zvezda koje mogu da donesu prevagu večeras. Jednostavno meč dosta izjednačen a ovaka kvota na Devilse se jednostavno mora uzeti... Quote Share this post Link to post Share on other sites