Tuto 157 Posted June 12, 2012 (edited) Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle). 01:05 - Baltimore Orioles - Pittsburgh Pirates - under 9.5 - 1.599 01:07 - Toronto Blue Jays - Washington Nationals - Washington Nationals +2.5 - 1.433 01:10 - Atlanta Braves - New York Yankees - 1st Halfs (5 innings) New York Yankees +0.5 - 1.474 01:10 - Cincinnati Reds - Cleveland Indians - Cincinnati Reds over 4.5 - 1.870 01:10 - Miami Marlins - Boston Red Sox - Boston Red Sox +1.5 - 1.469 01:10 - Tampa Bay Rays - New York Mets - over 7 - 1.654 02:05 - Chicago Cubs - Detroit Tigers - over 7 - 1.625 02:05 - Texas Rangers - Arizona Diamondbacks - under 10.5 - 1.645 02:10 - Kansas City Royals - Milwaukee Brewers - Milwaukee Brewers over 4.5 - 1.901 02:10 - Minnesota Twins - Philadelphia Phillies - Minnesota Twins +1.5 - 1.595 02:15 - St. Louis Cardinals - Chicago White Sox - over 7.5 - 1.746 02:40 - Colorado Rockies - Oakland Athletics - Oakland Athletics +2 - 1.413 04:10 - Los Angeles Dodgers - Los Angeles Angels - over 6.5 - 1.556 04:10 - Seattle Mariners - San Diego Padres - over 6.5 - 1.885 04:15 - San Francisco Giants - Houston Astros - San Francisco Giants - 1.599 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited June 13, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 12, 2012 San Francisco Giants - Houston Astros 2 2.57 Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 12, 2012 Tuesday, June 12, 2012 Target Field (Minneapolis, MN) 02:10, Minneso(1.in.)-Philadel., tip 2, @3.30, Super Sport, 3/10 Večeras se u Minnesoti igra prvi meč u seriji Inter lige između domaćih Twinsa i gostujućih Philliesa... Iako mislim da su gosti malo bliže pobedi večeras ja ću probati sa igrom 1 Inning na Filu kvota je fantastična a veoma lako bi moglo doći do toga. Upravo što mislim da je Fila favorit na meču iako to kvota ne pokazuje u svim kladionicama a mislim da je prevaga pičing večeras a to je i najveći razlog ove moje igre najviše tu mislim na pičera domaćina. Večeras na moundu za Twinse baca Nick Blackburn RHP | Record: 2-4 | ERA: 7.75 jedan od mojih omiljenih pičera protiv kojih volim da igram užasna sezona baca jako loše dopušta puno ranova užasna kontrola lopte jednostavno pičer kojeg svi timovi redom napucaju. Na zadnja tri meča je u još goroj formi iako zanimljivo ima 2-0 zbog dobrog suporta ali ima kriminalnu ERU od čak 9.75 i kriminalni WHIP 2.00. Nadam se i večeras njegovom lošem izdanju veoma često startuje loše i već u prvom inningu dobije dosta ranova. Dok sa druge strane Kyle Kendrick RHP | Record: 2-5 | ERA: 4.44 koji ima solidnu sezonu posebno je dobar na zadnja tri starta i od njega očekujem da može bar u početku da zadrži napad domaćina. Dok od napada File očekujem da u samom startu dohvate stvarno jako lošeg Blackburna očekujem na početku da idu Rollins i Pierre koji ako imaju hit ili BB što je lako moguće su i dobri kradljivci baza a posle njih verovatno Pence i Thome koji su dobri power udarači i koji bi mogli da poentiraju. Jednostavno lepa kvota koju ću probati a ima dosta izgleda za uspeh. Uzimam 1 inning da dobija Filla. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted June 12, 2012 1523) OklahomC-Miami Heat 1 1.60 (03.00) Dvobojem u Oklahomi počinje finale ovogodišnje NBA sezone. Oklahoma predvođena najboljim strjelcem lige Durantom i odličnim playmakerom Westbrookom protiv "Velike trojke" iz Miamija (Wade,James,Bosh).Oklahomi je ovo prvo finale dok je Miamiju ovo drugo finale u dvije godine, i nakon što su prošle godine ostali prekratki za naslov ove godine se nadaju drukčijem ishodu. Oklahoma iako nema iskustvo finala ovdje su oni za mene favoriti kako današnje utakmice tako i cijele finalne serije. Oklahoma ima širu klupu i kvalitetnije igrače, ima i domaći teren koji je teško osvojiv, u ovogodišnjem doigravanju i neosvojen. Miami po meni nema igračku širinu kao Oklahoma i previše ovise o briljantnosti Jamesa i Wadea. Tu dvojicu je nemoguće zaustaviti ali mislim da Oklahoma ih može u dobroj mjeri usporiti i na taj način osigurati si danas prvu pobjedu u finalu NBA lige. Quote Share this post Link to post Share on other sites