Tuto 157 Posted June 14, 2012 Jutarnji pozdrav društvu! U nove pobjede protiv Italije. Uspješan i ugodan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 14, 2012 Dobar dan svima.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 14, 2012 Ja sam dosao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 14, 2012 Ja sam dosao sjedi oguli jabuku Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted June 14, 2012 Pozdrav svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 14, 2012 Hrvatska 1-1 tako sam nekako i mislio da ce biti sad su u igri i oni i Italijani Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 14, 2012 Hrvatska 1-1 tako sam nekako i mislio da ce biti sad su u igri i oni i Italijani sad zavisi kolko ce Italija utrpati Ircima, a mozda i Spanija pusti Hrvatskoj bod al ne sto ih voli nego sto ce im biti "lakse" nekad kasnije ako se sastanu sa Hrvatskom nego ako se sastanu sa Italijom Ako Hrvatska - Španija završi 2:2 onda obje ekipe idu dalje bez obzira kolko talijani utrpaju ircima jer ce bit tri ekipe sa istim brojem bodova i onda se gleda medjusobna gol razlika bez iraca i svi ce biti podjednaki s tim sto ce hrvatska i španije imati veci broj postignutih golova u tim medjusobnim duelima Quote Share this post Link to post Share on other sites