Jump to content

Recommended Posts

Posted

Italija - Hrvatska 1 @2.40

Italijani su me pozitivno iznenadili sa igrom protiv Španije... trener im je najavio otovrenu igru na ovom prvenstvu i to su pokazali u prvoj utakmici, nema vise odbrana odbrana i samo odbrana pa u napadu sta se uradi... Isto tako i Hrvatska je odigrala odlicnu utakmicu al ipak s obzirom da je Španija super jaka ekipa a Italijani onako dobro odigrali, mislim da ce veceras dobit Hrvatsku ako ponove onakvu igru

Posted

Španjolska- Irska (hendikep 0-1) 1 1,80

Španjolska danas jednostavno mora dobiti nakon samo boda izvučenog u dvoboju sa Talijanima.Irci su najslabija momčad grupe i izgubit će sa najmanje dva gola razlike.

Hrvatska-Italija 1X 1,70

Naši su odigrali dobru utakmicu na otvaranju, po rezultatima druge utakmice u grupi nam leže, leže nam i Talijani i mislim da danas ovu utakmicu "Vatreni" neće izgubiti.

Kladionica: Hrvatska Lutrija

Posted

20:45, Španija (-1.5) - R.Irska, tip: H1, @ 1.85, Germaniasport , 8/10

Mec drugog kola grupe C u kome se sastaju Spanija i Republika Irska

Spanija zvanicni prvak evrope i sveta u prvom kolu je igrala sa Italijom i tad sam prognozirao njihovu pobedu u hendikepu ali oni su odigrali 1-1 gde su uglavnom kontrolisali igru i loptu ali uz to sto nisu imali srecu i Torres jer promasio dve jako dobre sanse i Italijani su odigrali takticki dobro i iz kontri bili opasni i stvorili sanse koje su bile isto tako dobre , iskusni trener Del Boske je zapoceo mec bez klasicnog napadaca uzdajuci se u svoje veznjake koji su u stanju da drze loptu jako dugo i da iz drugog plana udju u sansu medjutim iako je to igra po modelu Barcelone ima jednu manu a to je nedostatak Messija , doduse Fabregas je dao gol ali mislim da bi sa dva spica a jedan od njih mora biti obavezno Llorente bili mnogo opasniji , Torres je ulaskom u igru u 74 minutu pokazao koliko je veca opasnost kad je klasican spic u igri on je usao u dve odlicne sanse ali je u jednoj prilici bio sebican kad nije dao loptu udesno igracu koji bi imao prazan gol medjutim Torres cele sezone nije bio u formi i steta sto nije igrao Llorente koji je u extra formi , verovatno je i Del Boske zeleo da igra sa manje rizika u tom mecu znajuci koliko Italijani mogu biti opasni ali i prvi mec koji je uvek najtezi na takmicenju a i na SP su izgubili u grupnoj fazi od Svajcarske pa je mozda i to ostalo kao upozorenje , veceras ce sigurno igrati bar jedan spic a mozda i dvojica i sigurno ce danas igrati sa vise rizika u napadu iako ni protiv Italijana nisu igrali defanzivno

Irci su u prvom kolu totalno razocarali , izgubili su od Hrvatske sa 3-1 iako su Irci totalni autsajderi ipak se nije ocekivalo da ih Hrvati tako razbiju , mozda je tome doprinelo i to sto su rano primili gol ali su uspeli da se vrate i izjednacili medjutim gol pred kraj poluvremena ih je dokrajcio , mana Iraca je sto uglavnom igraju na duge lopte i na prekide sa jakom defanzivom ali ekipe koje spuste loptu im bas i ne odgovaraju a Spanci su upravo majstori u tome

sve u svemu Spanci su favoriti na celom prvenstvu i ovakav mec moraju dobiti ubedljivo jer Irci su jedna od najslabijih ekipana takmicenju jedino u stase uzdaju je odbrana ali Hrvati su im dali 3 gola i sigurno im uneli pometnju u redove ui nesigurnost , ako je mogla Hrvatska moze i Spanija da pobedi bar sa dva gola razlike

ovo su najavljeni sastavi i nadam se da ce Lloretnte ipak poceti mec mada nije nemoguce da igra Torres

Španija: Casillas, Juanfran, Ramos, Pique, Jordi Alba, Xabi Alonso, Silva, Xavi, Fabregas, Iniesta, Llorente

R. Irska: Given, Kelly, O'Shea, Dunne, Ward, McGeady, Whelan, Andrews, Duff, Walters, Keane

Posted

Španija - Irska

HT Španija -1 2.38 Bet365

Zašto da ne, povrat novca ako bude samo jedan gol prednosti. Španci moraju ići na sve ili ništa jer će sa Hrvatskom biti teže, a ako već moraju onda će to biti u furioznom naletu od starta.

Posted

Iako kasnim ( utakmica je već počela i trenutno Španjolska vodi 1:0 ), moj prijedlog za većeras bi bio:

Španjolska - Irska x za neki manji ulog.

Ja sam odigrao na live-u neriješeno - koeficjent 12.