Petar91 2 Posted June 15, 2012 13:20, -3,5/Nadal R.-Kohlschreiber P., tip 1 @ 1.70, HL, 8/10 Atp Halle, cetvrtfinale, susret izmedu spanjolca Nadala i njemca Kohlschreibera. Mozda je najbolje zapoceti sa h2h omjerom. Zadnjih par godina ova dvojica tenisaca susrela su se osam puta i Nadal ima 100% ucinak. Zanimljivo nikad dosad nisu igrali na travi. O Nadalu ne treba previse pisati - skoro svaki turnir na kojem zaigra i osvoji - u zadnje vrijeme osvojio atp u Barceloni, kiksao u Madridu protiv Verdasca..Zatim osvojio Rim i RG (tek u finalu ispustio jedan jedini set protiv Djokovica).Ovdje je u proslom kolu prosao Lacka sa 7:5 6:1. Sa druge strane Kohlschreiber i nije u nekoj posebnoj formi. Prosli mjesec je ispao u pvom kolu Madrida i Rima. Na RG takoder nije daleko stigao - ispao u drugom kolu od Mayera L. Ovdje u Halleu je prosao Browna u prvom kolu sa 7:6 7:6...a u drugom Kubota sa 6:7 6:1 6:3. Nije mi nesto preuvjrljiv i mislim da ga ovako dobar igrac poput Nadala mora dobiti sa po bar jednim breakom u jednom setu (da ostane nekih u njamanju ruku 6:4 6:4) i to bi bilo dovoljno da ovaj tip prode. Sretno tko prati ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted June 15, 2012 takoder u Halleu danas igra i Federer protiv Raonica .... hendikep od -1.5 na Federera bi trebao stvarno proci ... da ga jedva dobije sa 7:6 7:6 tip prolazi , za kvotu @ 1.50 ..ja cu odigrat ova dva za danas... (i spojit sa francuskom x2 protiv ukrajine @ 1.35) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted June 15, 2012 Vinci, R - Jie Zheng 1 1.75 Vreme:11.05 Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted June 15, 2012 ok..tenis je stvarno dobar danas... u natjecanju sam odigrao Youzhnja ..igraju prvi mec u Halleu , trebalo bi i to proc... koef. 1.55 na pobjedu...protiv Dolgopolova je igao skroz dobro, dobro sevira... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 15, 2012 Johanna Larsson - Mandy Minella 1 @1.65 Johanna u odlicnoj formi Quote Share this post Link to post Share on other sites