rockytomas 15 Posted June 18, 2012 kako 0:0 ne odgovara nikome? pa sa tim rezultatom spanci idu dalje a Hrvatska se nesmije zatvoriti i ici na taj rezultat jer ako talijani dobiju dva razlike onda se pravi onaj krug sa tri ekipe gdje se gleda njihova medjusobna gol razlika i u tom slucaju Italija ide kao prva jer ce imati najvise postignutih golova a spanija ce ici jer je bolje rangirana od hrvatske sa 0-0 ispada Spanija jer bi oni imali 1-1 a Hrvatska i Italija 2-2 u medjusobnim meni je Spanija - Hrvatska 1-1 najrealniji ako vec nameste jer ih onda nebi toliko optuzivali a Italijani bi morali pobediti sa 3 razlike da prodju dalje evo analize koju sam dopunio 20:45, Italija (-1.5) - R.Irska, tip: H1, @ 2.20, Bet365 , 8/10 ovo sam pisao posle meceva pa da ne pisem sve isponova malo cu samo prepraviti upravo su zavrseni mecevi u grupi ,,C,, Italija - Hrvatska 1-1 i Spanija- R.Irska 4-0 dakle posle dva kola situacija na tabeli je Spanija prva sa 4 bodova i gol razlikom 5-1 Hrvatska 4 bodova gol razlika 4-2 Italija 2 boda i gol razlika 2-2 R. Irska 0 bodova gol razlika 1-7 U zadnjem kolu igraju istovremeno Spanija- Hrvatska i u ovom mecu Italija- R. Irska, dakle jasno je da Spanija i Hrvatska mogu da igraju nereseno 2-2 i da obe prodju dalje jer se gledaju medjusobni susreti a ako bude 0-0 ispada Spanija sto je tesko zamislivo a posle meca se didla velika frka oko rezultata 2-2 kojim bi Italija bila izbacena kao ranije kad su Skandinvci Danska i Svedska isto tako igrali 2-2 i odmah je krenula hajka medjutim malo ko spominje rezultat 1-1 koji nije nemoguc tada Italijanima treba pobeda od tri razlike moguce su razne kombinacije ali Italijani imaju imperativ visoke pobede , mada je moguce da Spanija pobedi ili cak i Hrvatska i tada Italijanima nebi trebala visoka pobeda ali verujem da ce oni zeleti da i pokusati da ne zavise od drugih a ako cemo realno Spancima bi odgovaralo da eliminisu Italijane jer sta ko mislio o njima oni su ipak opasni ako udju u zavrsnicu i da Italijanima ne treba visoka pobeda oni bi bili veliki favoriti ako se pogledaju rezultati i igre Iraca , prvo su ih razbili Hrvati sa 3-1 a zatim i Spanci ubedljivo sa 4-0 a moglo je i vise ocito njihova taktika nije uspela iako su bili autsajderi u grupi ipak se ocekivalo da pruze vise a ne treba smetnuti sa uma da je selektor R. Irske Italijan Trapatoni iako ce nekom ovo izgledati kao teorija zavere Italija je njegova domovina i zasto bi terao svoje momke da grizu protiv svojih zemljaka iako su Irci ponosam narod ipak kvalitet je na strani Italijana i nece im nedostajati motiva u ovom mecu sta reci za Italijane , oni se standardno provlace na ovakvim takmicenjima i nebi bilo cudno da to i ovog puta urade , protiv Spanije su odigrali odlicno kao i protiv Hrvata iako su u oba meca osvojili samo po bod u oba meca su mogli da pobede kvota ce sigurno mnogo pasti pa sam odmah uplatio u mozzartu na kvotu 2.80 gde je kvota extra a online je dosta niza ali ce i pasti jos vise , ovde bi cak trebalo da se igra -2.5 ali za ovakvu kvotu se bolje isplati igrati -1,5 dok moze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 18, 2012 Zanimljivo... http://euro2012.jutarnji.hr/uefa-je-dala-svoju-prognozu---zavrsit-ce-2-2-/1035859/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 18, 2012 Italija - Irska 1/1 2.00 Paddy Quote Share this post Link to post Share on other sites
DON&CAPO 0 Posted June 18, 2012 Zanimljivo... http://euro2012.juta...e-2-2-/1035859/ tesko tako da bude Quote Share this post Link to post Share on other sites
DON&CAPO 0 Posted June 18, 2012 italija over 2.5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DON&CAPO 0 Posted June 18, 2012 evo i gola za talijane Quote Share this post Link to post Share on other sites
DON&CAPO 0 Posted June 18, 2012 italijani ce drugi gol dati pred kraj meca Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 18, 2012 Šteta za Hrvatsku, bilo je dobrih prilika (Rakitić, Ćorluka...). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 18, 2012 Šteta za Hrvatsku, bilo je dobrih prilika (Rakitić, Ćorluka...). Osim toga, nije nam dosuđen penal na Čorluki. :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 18, 2012 sa 0-0 ispada Spanija jer bi oni imali 1-1 a Hrvatska i Italija 2-2 u medjusobnim meni je Spanija - Hrvatska 1-1 najrealniji ako vec nameste jer ih onda nebi toliko optuzivali a Italijani bi morali pobediti sa 3 razlike da prodju dalje evo analize koju sam dopunio S 0-0 Spanjolci bi sigurno isli dalje. Nesto si pobrkao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 18, 2012 S 0-0 Spanjolci bi sigurno isli dalje. Nesto si pobrkao. ovi krugovi me totalno poremetili kao da nisam bio u matematici najbolji , steta sto Hrvatska nije izjednacila , tu nebi zabari mogli nista da se zale ali su me totalno razocarali jedva dali dva gola a ovamo nesto kukaju Hrvatska je igrala dobro i zasluzila je prolaz , cudi me kako nisu mogli da se dogovore za 1-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 18, 2012 ovi krugovi me totalno poremetili kao da nisam bio u matematici najbolji , steta sto Hrvatska nije izjednacila , tu nebi zabari mogli nista da se zale ali su me totalno razocarali jedva dali dva gola a ovamo nesto kukaju Hrvatska je igrala dobro i zasluzila je prolaz , cudi me kako nisu mogli da se dogovore za 1-1 i da je bilo 1:1 opet bi isla italija jer je dobila dva razlika pa bi svi imali istu gol razliku (rezultati sa irskom se brisu) i italija bi isla dalje jer je bolje rangirana reprezentacija... Hrvatskoj je odgovaralo 1:1 samo ako italija ne dobije irce sa dva razlike Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 19, 2012 i da je bilo 1:1 opet bi isla italija jer je dobila dva razlika pa bi svi imali istu gol razliku (rezultati sa irskom se brisu) i italija bi isla dalje jer je bolje rangirana reprezentacija... Hrvatskoj je odgovaralo 1:1 samo ako italija ne dobije irce sa dva razlike Rezultat s Irskom bi se gledao da je zavrsilo 1-1. Ako su svi u krugu izjednaceni gleda se ukupna gol razlika, a posto i Italija i Hrvatska imaju +2 gledalo bi se ko je dao vise golova i tu bi Hrvatska bila bolja 5, Italija 4. Quote Share this post Link to post Share on other sites