Petar91 2 Posted June 15, 2012 20:45, Grčka-Rusija, pol. sa vise golova, 2. pol @ 2.15, HL, 6/10 Trece posljednje kolo u skupini A europskog prvenstva. U ovom susretu nekako mi se svida opcija da ce biti vise golova u drugom poluvremenu. Zasad Rusija ima 4 boda i ovdje joj je dosta remi za prolazak dalje. Znamo kako grci inace igraju, zatvoreno i sa malo golova po utakmici. Uglavnom, mislim da smo u prve dvije utakmice mogli vidjeti kako su rusi dobro raspolozeni i najjaci su u ovoj skupini. Mogli bi se raspucati u drugom pol. kao protiv Ceske. Takoder, i Grci su nadam se izvukli dobru pouku iz utakmice sa cesima kada su naivno primili cak dva gola u prvih par minuta utakmice. Moraju pripazit da im se to ne ponovi tako da ocekujem da se vrlo dobro zatvore na pocetku - prizeljkujem najrealnijih 0:0 na poluvremenu. A onda ce morati krenuti na sva tri boda i nadati se cudu, pa ce se otvorit i sa jedne i sa druge strane sto bi moralo rezultirati sa dosta golova. Sto se tice h2h susreta - tu je rusija u prednosti, uglavnom su ih pobjedivali. Prosle godine su odigrali miroljubljivih 1:1 u prijateljskom susretu. Prije toga 2008 na euru su takoder bili skupa u skupini - slavili su rusi sa 0:1. Zanimljivo i na euru 2004 su bili u istoj skupini - i tu su slavili rusi sa 2:1. Uglavnom, kao sto sam rekao, Grci se moraju pripazit da im se ne dogodi ono kao u prosloj utakmici, a onda je drugom poluvrmenu sve otvoreno ! Quote Share this post Link to post Share on other sites