DON&CAPO 0 Posted June 16, 2012 Chicago vs NY Red Bulls Chicago without: first gk Kinney and Gibbs(df 3/0). Friedrich(df 6/0) is doubtful NY without:Tainio(mf 3/0),Keel(Df 5/0),Palsson(mf 8/0) and star striker HENRY(att 9/9) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted June 16, 2012 slazem se da ce danas domacini proci, uz jedan penal kojih nije dosad bilo na euru osim prvog dana,,, domacin skoro uvek ide u drugi krug prvenstva- FAKT Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted June 16, 2012 Spanish Segunda Liga: Real Valladolid vs Alcorcon (7) over 2.5 goals Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted June 16, 2012 Brazilian Serie A: Internacional vs Botafogo (7) 2-1 Cruzeiro vs Figueirense (5) 1-1 Fluminense vs Portuguesa (7) 2-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted June 16, 2012 Chilean Primera Division: Union Espanola vs O’Higgins (7) 2-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted June 16, 2012 20:45 Czech Republic - Poland, Draw no Bet tip: 2 @ 1.55, Expekt, 10/10 Večeras počinje 3 kolo grupne faze na Evropskom Prvenstvu, a u grupi A sastaju se domaća Poljska i Češka Republika. U voj grupi jos su u igri sve 4 selekcije a u najboljem položaju je Rusija sa 4 osvojena boda (4-1 Češka i 1-1 Poljska), tri boda ima Češka (2-1 Grčka i 1-4 Rusija), dva boda i dva remija do sada ima domaća Poljska (1-1 Grčka, 1-1 Rusija), dok samo jedan bod ima Grčka (1-1 Poljska 1-2 Češka). Moj tip je da će slaviti Poljska ili će biti neriješeno. Poljska ekipa ima kvalitetu da pred svojim navijačima izbori prolaz dalje, dok mi Češka ne ulijeva baš veliko povjerenje nakon lošeg otvaranja EP i debakla od Rusije sa 1-4. Poljska je u prvoj utakmici, otvaranju EP igrala 1-1 sa Grčkom u utakmici u kojoj smo vidjeli dva isključenja i promašeni penal, dok su u drugom kolu remizirali protiv jače Rusije i time ostali u igri. Domaćinu odgovara samo pobjeda dok bi remi dalje vodio Češku u 1/4 finale EP. Do sada su se ove dvije reprezentacije sastale četiri puta. Igrali su dva meča u prošlim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i oba rivala su ostvarili pobjede na domaćem terenu (2-0 Češka i 2-1 Poljska), dok su oba prijateljska meča koje su odigrali, Poljaci riješili u svoju korist (2-0 i 2-1), tako da je i tradicija više na strani Poljske. Češka Republika: Cech, Gebre Selassie, Sivok, Kadlec, Limbersky, Hubschman, Plasil, Jiracek, Rosicky, Pilar, Pekhart Poljska: Tyton, Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch, Dudka, Polanski, Murawski, Blaszczykowski, Obraniak, Lewandowski Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted June 16, 2012 Colombian Primera A: Deportivo Cali vs Atletico Huila (6) 2-1 Deportes Tolima vs Deportivo Pasto (7) 2-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 16, 2012 Mislim da Poljaci dobijaju, kvota dobra ali nisam još ništa uplatio, uradiću to live. Za drugu utakmicu, nisam načisto, Rusi su favoriti, ali sa Grcima nikad ne znaš. Aršavin daje gol, kvota 3.84 Pinnacle. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 16, 2012 Završilo sasvim neočekivano 1. Češka 2. Grčka 3. Rusija 4. Poljska Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 16, 2012 Neverovatno! Obe utakmice otišle u neočekivanom pravcu. Slušam kojekakve stručne komentatore na TV-u, sve sami filozofi - kaže jedan: Dalje idu reprezentacije koje su večeras bile bolje. Ne, nismo znali, ne znamo šta znači pobeda. Pa priča o lošim odnosima u reprezentaciji, ljubomori i bla, bla, bla. Treba biti oprezan sa opkladama na ovom prvenstvu, već sutra bi moglo svašta da se dogodi. Nemci su moji favoriti, ali ko zna šta sve mogu Danci da urade. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted June 16, 2012 Iako sam očekivao da bi Grčka mogla pobijediti i proći dalje, Poljska me totalno razočarala. Domačini prvenstva su ispali već u 1. krugu , a to bi se vrlo lagano moglo dogoditi i drugom domačinu ( Ukrajina ). Očito više niti suci niti UEFA ne pomažu domačinima kao što su to radili na prijašnjim prvenstvima. Quote Share this post Link to post Share on other sites