Petar91 2 Posted June 16, 2012 15:00, -2,5/Kohlschreiber P.-T.Haas, tip 1 @ 2.10, HL, 5/10 U polufinalu Halleua susrecu se dva njemca. Proslogodisnji osvajac Kohlschreiber (34 na ljestvici) i Haas koji se nalazi na 87 mjestu. U h2h susretima tradicija je podjednaka - po jednu pobjedu ostvario je svaki, ali po meni zanemariv podatak posto se nisu susreli u zadnje tri godine niti jedan put - ovi mecevi su igrani davnih 2008 i 2009. Sudeci po trenutnom stanju mislim da je Kohlschreiber u izvrsnoj formi. Gledao sam jucer mec protiv Nadala i nije mu dao sansu za osvojit niti jedan njegov gem, a imao je i dosta break sansi. Svladao ga sa laganih 6:3 6:4. Prije toga je prosao Browna i Kubota. Stvarno igra sa jednom lakocom ovdje u Halleu i ponovi li iti blizu takvu igru trebao bi pobjedit i sunarodnjaka Haasa. Ovaj je sa druge strane dosao do polufinala tako da mu je na pocetku Tmoc predao, zatim je pobjedio Granollersa, a jucer Berdycha sa 2:1 u setovima. Mislim da ce Kohlschreiber ovo pobjediti i kroz dva seta, a ako mu slucajno Haas i uzme jedan kroz tie-break onda ova hendi granica nije prevelika i da se vrati Kohlschreiber u igru. Ocekujem nekih cca 6:4 6:4 i tip lagano prolazi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted June 16, 2012 15:00, -2,5/Kohlschreiber P.-T.Haas, tip 1 @ 2.10, HL, 5/10 U polufinalu Halleua susrecu se dva njemca. Proslogodisnji osvajac Kohlschreiber (34 na ljestvici) i Haas koji se nalazi na 87 mjestu. U h2h susretima tradicija je podjednaka - po jednu pobjedu ostvario je svaki, ali po meni zanemariv podatak posto se nisu susreli u zadnje tri godine niti jedan put - ovi mecevi su igrani davnih 2008 i 2009. Sudeci po trenutnom stanju mislim da je Kohlschreiber u izvrsnoj formi. Gledao sam jucer mec protiv Nadala i nije mu dao sansu za osvojit niti jedan njegov gem, a imao je i dosta break sansi. Svladao ga sa laganih 6:3 6:4. Prije toga je prosao Browna i Kubota. Stvarno igra sa jednom lakocom ovdje u Halleu i ponovi li iti blizu takvu igru trebao bi pobjedit i sunarodnjaka Haasa. Ovaj je sa druge strane dosao do polufinala tako da mu je na pocetku Tmoc predao, zatim je pobjedio Granollersa, a jucer Berdycha sa 2:1 u setovima. Mislim da ce Kohlschreiber ovo pobjediti i kroz dva seta, a ako mu slucajno Haas i uzme jedan kroz tie-break onda ova hendi granica nije prevelika i da se vrati Kohlschreiber u igru. Ocekujem nekih cca 6:4 6:4 i tip lagano prolazi. Slažem se s ovime dobar je Kohlschreiber i ovo bi trebalo proći. Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted June 16, 2012 Kad je tukao nadala ,tuci ce i ovoga Kohlschreiber, P - Haas, Tommy tip 1,@1.57 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted June 16, 2012 Kohlschreiber P.-T.Haas over 23.5 Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites