micha 27 Posted June 21, 2012 svaka ti cast a svaka cast i meni sto znam od koga cu prepisat A baš sam hteo da pitam da li je neko prepisao? Svaka čast i tebi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 21, 2012 A baš sam hteo da pitam da li je neko prepisao? Svaka čast i tebi ma ovih dana nemam pojma sta bi igro a svi nesto oko evropskog po jedan par predlazu... i kad sam vidio tvoje prijedloge reko odoh odigrat pa sta bude nek bude al gdje ih samo iskopas, jedva sam naso rezultate a kolko vidim po ovim ostalim rezultatima iz ovih svedskih drugih i trecih liga uglavnom prolaze ove sigurnije kvote Quote Share this post Link to post Share on other sites
DON&CAPO 0 Posted June 21, 2012 02.15, U. De Chile - Boca Juniors tip U. De Chile over 1.5 Uzvratni mec polufinala Copa Libertadoresa izmedju Universidad de Cile protiv Boca Juniors . U prvom mecu pobijedio domacin sa 2-0, ulog je velik i domacin od pocetka meca mora krenuti u napad I traziti taj gol ili vise pogodaka za prolaz dalje . Prednost domaceg terena ce bit pojacana prednoscu u nadmorskoj visini , ovaj mec se igra na 500 metara visine i vise odgovara domacim igracima koji su iz te regije . U 5 meceva dali su kuci 15 golova , nisu to bili mecevi ovog ranga ali jesu mecevi u kojima su domacini igrali odlicno i Huachipati i Dep Quito dali dosta golova . Napadaci domacina su u dobroj formi kada igraju kuci , a Boka je na svakom mecu u svojoj ligi primila po gol kada je gostovala . imperativ pobjede I 2 gola koja moraju dati U.De Chile cini mi ovaj tip izvjesnim i prolaznim a mislim da oni mogu do 2 gola i ako je pitanje da li ce proci dalje jer jedan pogodak Boke bi ucinio to da oni nece igarti u finalu. Pa da rezimiram , domacin teren , nadmorska visina , golgeterski raspolozeni napadaci domaceg tima kao i Boka koje je primila po gol na svakom gostujucem mecu u predhodnih 10 I uvjerava me da ce i veceras posustati i vaditi loptu iz mreze maker 2 puta. SRECNO ko igara ovaj tip. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DON&CAPO 0 Posted June 21, 2012 02.15, U. De Chile - Boca Juniors tip 1 A sto reci , uzvratni mec polufinala Copa Libertadoresa izmedju Universidad de Cile protiv Boca Juniors , u prvom mecu pobijedio domacin sa 2-0. ulog je veliki a pritisak na igrace jos veci . prva utakmica u ne tako dobrom mecu zavrsila se pobjedom Boke koja je dominirala ali nije pokazala nista posebno u tom mecu . rano su postigli pogodak tako da je mec isao Boki u korist pa se sve svelo na slabu dominaciju domacina I gosta da sacuva gol ali nijesu uspjli I stigo je jos jedan pogodak pocetkom drugog dijla meca . Universidad de Cile mora pobijeiti sa 3-0 da bi isao dalje ili 2-0 da bi se igrali produzeci , moraju pokazati borbu I superiornost I nece im biti ni malo lako . Prdnost domaceg terena ce bit pojacana prednoscu u nadmorskoj visini , ovaj mec se igra na 500 metara visine . De Cile ima dobrog trenera I talentovane igrace koji su vecinom iz domace lige . Igraju diobro kuci ali ovo nije jedan od tih meceva , ali , u 5 utakmica kuci postigli su 15 pogodaka sto mora znaciti nesto . Igrali su oni protiv Argentinskih timova , Arsenala prosle godine I pobijedili su ga u obije utakmice . Boca je lose odigrala poslednji mec kuci protiv Arsenal Sarandija I izgubili gas a 3-0 . moram dodati I to da Boca u 10 poslednjih meceva u svim takmicenjima nema poraz osim ovog . Za razliku od proslog meca u ovom ocekujem borbu , jak tempo I domacina koji ce gaziti a gost se braniti , a dva gola nijesu nedostizna . Ipak mislim da ce Boka ici dalje a da ce ovaj mec pobijediti jak I bolji domacin koji ide na sve. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DON&CAPO 0 Posted June 22, 2012 U.DeChile:Herrera,Rojas,Gonzales,Lichnovsky,Rodrigurz,Diaz,Aranguiz,Mena,Fernandes,Henriques,Ubilla Boca:Orion, Roncaglia, Schiavi, Caruzzo, C. Rodriguez, Ledesma, Somoza, Erviti, Riquelme, Mouche, Silva U.De Chile without:Acevedo(df 15/1),Lorenzetti(mf 11/1) Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 22, 2012 Predlog današnih fudbalskih mečeva: Expekt Šve. Superettan 18:30, Halmstads BK - Assyriska Föreningen, @ 1 @ 1.70- Šve. Division 2 - Norrland 19:00, Anundsjö IF - Tegs SK, @1 @ 1.35 19:00, Morön BK - Selånger FK, @2 @1.75 Šve. Division 2 - V. Götaland 19:15, Lindome GIF - Tibro AIK FK, @ 1 @ 1.60 Šve. Division 2 - Ö. Götaland 19:30 Husqvarna FF - Karlskrona AIF, @ 1 @ 1.55 bravo , Svedjani dosli sve realno i dan pre toga uglavnom doslo sve za razliku od Finaca koji stekaju samo tako a tek Americka Mls katasrofa i za vikend ima finih meceva kod Svedjana samo treeba lepo odabrati , vec sam snimio Bromapojkarnu 2 kvota oko 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites