FamilyGuy 0 Posted June 22, 2012 Ferrer D.(h-4,5)-Paire B 1 1,50 @ SuperSport David Ferrer na ovotjednom turniru u Hertogenboschu igra jako dobro i ostvaruje uvjerljive pobjede. U ovom meču će po meni Paire teško izgubiti sa manje od 5 razlike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted June 22, 2012 Ferrer D.(h-4,5)-Paire B 1 1,50 @ SuperSport David Ferrer na ovotjednom turniru u Hertogenboschu igra jako dobro i ostvaruje uvjerljive pobjede. U ovom meču će po meni Paire teško izgubiti sa manje od 5 razlike. Ovo će izgleda biti odlična analiza jer je tie-break u prvom setu i Paire može da prvi set bude u minusu najviše samo jedan gem . Ne leži špancima trava Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 22, 2012 Seppi - Harrison Over 23.5 2.03 Pinnacle Amer nije ni malo naivan, dobar na servisu i biće ovo meč u tri seta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted June 22, 2012 Ovo će izgleda biti odlična analiza jer je tie-break u prvom setu i Paire može da prvi set bude u minusu najviše samo jedan gem . Ne leži špancima trava Mislim da poanta ovog foruma nije likovati i naslađivati se kada netko promaši neki par nego pokušati pomagati jedni drugima. Ja sam ovaj par postavio u najboljoj namjeri, a trudit ću se postati nepogrešiv kao i ti. Quote Share this post Link to post Share on other sites