Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ferrer D.(h-4,5)-Paire B 1 1,50 @ SuperSport

David Ferrer na ovotjednom turniru u Hertogenboschu igra jako dobro i ostvaruje uvjerljive pobjede. U ovom meču će po meni Paire teško izgubiti sa manje od 5 razlike.

Posted

Ferrer D.(h-4,5)-Paire B 1 1,50 @ SuperSport

David Ferrer na ovotjednom turniru u Hertogenboschu igra jako dobro i ostvaruje uvjerljive pobjede. U ovom meču će po meni Paire teško izgubiti sa manje od 5 razlike.

Ovo će izgleda biti odlična analiza jer je tie-break u prvom setu i Paire može da prvi set bude u minusu najviše samo jedan gem :48thumbsup: . Ne leži špancima trava :icon_surprised:

Posted

Ovo će izgleda biti odlična analiza jer je tie-break u prvom setu i Paire može da prvi set bude u minusu najviše samo jedan gem :48thumbsup: . Ne leži špancima trava :icon_surprised:

Mislim da poanta ovog foruma nije likovati i naslađivati se kada netko promaši neki par nego pokušati pomagati jedni drugima. Ja sam ovaj par postavio u najboljoj namjeri, a trudit ću se postati nepogrešiv kao i ti.