FamilyGuy 0 Posted June 25, 2012 (edited) 17758) Berdych T.(30,5)-Gulbis E. 1 1,95@ SuperSport Za prvi dan Wimbledona biram dvoboj između Čeha Berdycha i Latvijca Gulbisa. Gulbis je svojevremeno bio velika nada tenisa ali to još nije pokazao. S druge strane Berdych koji ima i iskustvo finala Wimbledona, sa svojim igrama u posljednje vrijeme može se nazvati i favoritom iz sjene. Berdych bi po meni ovaj dvoboj trebao dobiti u 3 seta i to u manje od 31 gem. Ako Berdych odigra ozbiljno i koncentruirano Gulbis mu ne bi smio raditi probleme. Sretno ko prati, jer kako me ide tenis u zadnje vrijeme trebat će vam. Edited June 25, 2012 by FamilyGuy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted June 25, 2012 14:30, M.Niculescu-Foretz S., tip 1 @ 1.50, HL, 5/10 Wimbledon, prvo kolo, podloga je naravno trava - ovdje imamo susret rumunjke Niculescu, 33. igracice svijeta i francuskinje Foretz Gacon koja je skoro duplo losije rangirana - na 75. je mjesto wta ljestvice. Medusobnih susreta nema zabiljezenih u statistici, ali mislim da nam i kvota govori da je rumunjka favoritkinja u ovom mecu. Sto se tice njihove forme, tj. nastupa na zadnjih par tunira evo kako to izgleda - prosli mjesec Foretz Gacon nije stigla nigdje dalje od drugog kola - Cagnes -Sur-Mer drugo kolo (poraz od Garcie), zatim Prag prvo kolo od Vogele, RG drugo kolo...a ono sto je nama vazo - na travi je u Birminghamu dosla do treceg kola gdje je izgubila od Doi. Sve u svemu, jedna igracica koja nastupa stalno na wta turnirima, ali ne ostvaruje pretjeano dobre rezultate. Sa druge strane Niculescu takoder nema nekih dobrih nastupa u zadnje vrijeme, ali vjerujem da ce se na travi snaci. Na RG.-u je ispala nakon sto je prvi set pobjedila 6:0 Bratchikovu, pa onda dva izgubila... U Hertogenboschu je pobjedila Zahlovu Strycovu sa 2:0, pa ispala u tri seta od jake Vinci ... Mislim da je i to dobar pokazatelj da od nje u wimbledonu na travi mozemo dosta ocekivati. Ako nista u ovom mecu igra protiv losije rangirane igracice i mislim da bi ako ne bude nekih cudnih oscilacija u igri trebala ovdje i kroz dva seta do drugoga kruga. Sretno ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted June 25, 2012 Clijsters K. (Bel) - Jankovic J. (Srb) 2 kvota 3.10 Bwin Evo moguceg iznenadjenja... Ako Jelena igra svoju igru,to je pogodak Quote Share this post Link to post Share on other sites