Tuto 157 Posted June 26, 2012 Pozdrav forumaš! Noćas kišilo, danas osvježilo. Uspješan i ugodan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted June 26, 2012 Hvala ,takodjer... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 26, 2012 pozdrav za dvojicu vjernih kafandžija fali jos mostovoj al i on ce ubrzo naletit Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 26, 2012 pozdrav za dvojicu vjernih kafandžija fali jos mostovoj al i on ce ubrzo naletit Evo ga, gotovo s poslom. Slijedi tehnicki s autom. Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 26, 2012 Evo ga, gotovo s poslom. Slijedi tehnicki s autom. Pozdrav svima pravo si osvjezenje u kafani, mislim na tvoj avatar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasha8 0 Posted June 26, 2012 Pozdrav svima Baptista ili neki drugi Istranin Sutra match reporting Istra 1861 - Tom Tomsk zarada solidnih 50 evra odmah posle tekme moze moneybookers moze i drugacije Ako ima neko interes napisite mi poruku Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 26, 2012 Pozdrav svima Baptista ili neki drugi Istranin Sutra match reporting Istra 1861 - Tom Tomsk zarada solidnih 50 evra odmah posle tekme moze moneybookers moze i drugacije Ako ima neko interes napisite mi poruku Uhh, da je malo vise ja bi i odavde potegnuo do Istre. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasha8 0 Posted June 26, 2012 Tebi se javljam ako bude Varazdin ili tako nesto :) Inace uopste ne zivis daleko od mene, ali granica je izmedju Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 26, 2012 Tebi se javljam ako bude Varazdin ili tako nesto :) Inace uopste ne zivis daleko od mene, ali granica je izmedju Vrlo rado. Ali ljeto je period kad radim ko crnac pa cu tesko biti slobodan u potrebno vrijeme. I da ne bude zabune radim ko crnac u firmi a ne kao privatnik. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasha8 0 Posted June 26, 2012 hahahah da na ljeto je toga vise jer su te prijateljske a po evropi nema tolko utakmica pozdrav i nadam se da imas klima uredjaj u firmi da se ne znojis mnogo kad radis kao lud :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted June 26, 2012 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted June 26, 2012 Vrlo rado. Ali ljeto je period kad radim ko crnac pa cu tesko biti slobodan u potrebno vrijeme. I da ne bude zabune radim ko crnac u firmi a ne kao privatnik. radis ko crnac a placaju te ko bijelca, gdje je tu pravda Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 27, 2012 radis ko crnac a placaju te ko bijelca, gdje je tu pravda mostovoj možda radi ko crnac, ali je azijac ispod pojasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 27, 2012 miguel, soy tu papa Quote Share this post Link to post Share on other sites