micha 27 Posted June 26, 2012 Predlog današnjih fudbalskih mečeva - Kvote su sa Doxxbeta Estonija 17:45JK Trans Narva vs. FC Levadia Tallinn Soccer Result : @1,58 17:45 Paide Linnameeskond vs. JK Tallinna Kalev Soccer Result : 1 @1,80 Finska -Ykkonen 17:30 HIFK Soccer Helsinki vs. Seinäjoen JK Soccer Result : 2 @1,63 Svedska - Zene 19:15FC Malmo LdB vs. Linköpings FCSoccer Result : 1 @1,45 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted June 26, 2012 17:00 Helsingborgs IF VS FC Nordsjaelland, tip: manje od 2.5 gola @ 1.94, Doxxbet, 8/10 Danas se igra prijateljski susret između švedskog Helsingborgs IF i danske ekipe FC Nordsjaelland. Švedski tim se sprema za nastavak sezone i evropske utakmice koje ih očekuju u julu dok Nordsjaelland tek očekuje početak nove sezone (16.07. gostuje Horsensu) u Danskoj. Helsingborgs je trenutno peti u švedskom prvenstvu sa omjerom od 4 pobjede, 6 remija i 2 poraza uz gol razliku od 12-12. Ističe im se islandski napadač Finnbogason koji je prvi strijelac ekipe sa 5 golova ove sezone. Nordsjaelland je prošlu sezonu u Danskoj završio kao šampion i ovo će mu biti odlična provjera pred Ligu Prvaka. U prošloj sezoni je skupio 68 bodova iz 33 utakmice, dok je imao 21 pobjedu, 5 remija i 7 poraza. Gol razlika im je bila 49-22 ili u prosjeku 2,15 golova po meču. Helsingborgs IF ima mini pauzu u prvenstvu i sljedeća utakmica im je 30 juna protiv Hackena. Vjerujem da će ovdje biti manje golova jer su obje ekipe oprezne i imaju malo golova na svojim utakmicama, pa je tako Helsingborgs IF imao 6 utakmica sa 0-2 gola od zadnjih 9 mečeva u prvenstvu dok Nordsjaelland se nalazi na početku priprema za novu sezonu i neće se "lomiti" na terenu a njihov prosjek od 2,15 golova prošle sezone upućuje i na manje golova u ovom beznačajnom prijateljskom meču. Nordsjaelland je u zadnjih 12 mečeva čak 9 puta igrao utakmice sa 0-2 gola. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 26, 2012 (edited) Unterhaching-FC Basel vise od 2,5 gola @1.50 SuperSport Edited June 27, 2012 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted June 26, 2012 02:00, Goias-Guaratingueta, tip 1 @ 1.45, expekt, 8/10 Brazilska druga liga, utakmica osmog kola izmedu ekipe sa sredine ljestvice, desetog Goiasa i predzadnje ekipe Guaratingueta - liga broji 20 ekipa. Naravno, iz same kvote jasno nam je tko je favorit u ovom mecu. Nije proslo puno kola tako da nam nema smisla gledeati sve po rankingu, ali vidiljivo je iz ovih par odigranih utakmica tko je u boljoj formi ... Goias je sakupio 3 pobjede, 2 remija i 2 poraza ...medutim ono sto je meni izuzetno drago je cinjenica da je sve tri pobjede ostvario na svom terenu (3-0-0) uz gol razliku 7:3. Sa druge strane Guaratingueta ima ukupnih 1-1-5, a u gostima su katastrofalni ...naime imaju 4 odigrane goswtujuce utakmice i sva 4 poraza uz gol razliku 4:11. Dakle, radi se o susret ekipa sa stopostotnim ucincima - Goias ima sve pobjede na svom terenu, Guaratingueta ima sve poraze na gostovanjima. U zadnjem kolu Goias je pobjedio i ekipa je sigurno u dobrom raspolozenju, sto npr. ne bi mogli reci za Guaratinguetu koja ne zna za pobjedu vec pet kola zaredom. Ove dvije ekipe susrele su se dvaput prosle sezone u okviru druge lige - znaci, sto se tice medusobnih susreta tu je rezultat 2:0 za Goias - oba puta su slavili sa po 3:1. Sve u svemu, mislim da se nema tu puno vise za filozofirati - Liga je tek pocela nedavno...odigranoe je par kola...Goias je bolje krenuo u prvenstvo i opravdano nose ulogu favorita u ovoj utakmici. To mogu opravdati odlicnim igrama na svom terenu pred svojim navijacima, dok je Guaratingueta losa u gostima..h2h je na njihovoj strani. Jedinica bez straha. Sretno ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted June 26, 2012 Vikingur Reykjavik - Fylkir 2 1.80 Interwetten Kod drugih je kvota u padu. Fylkir je u boljoj formi a ima i dobar medjusobni skor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 26, 2012 01:00, Olimpia Asuncion - Guarani, tip 1 @ 1.70,Germaniasport, 5/10 Ovaj mec je trebalo da se igra pre par dana ali je tad odlozen koliko sam shvatio jer se desio puc u drzavi i smenjen je predsednik i nijedan mec tada nije odigran ali posto vidim da se vec neki mecevi iz Paragvajske lige igraju znaci da je sve u redu Mec iz Paragvajske lige u kome se sastaju domaca Olimpia i gost Guarani ovo je mec 19-tog kola Clausure, dakle 4 kola pre kraja Olimpia je prva na tabeli sa 41-nim bodom a drugi Cero ima 37 dok Libertad ima 34 sve su to timovi koje sam gledao u copa libertadores a Olimpiu sam zapazio u dva meca sa Brazilskim Flamengom gde su u gostima igrali 3-3 a na svom terenu su pobedili sa 3-2 takodje su pobedili i Lanus sa 2-1 ali poraz od Lanusa u gostima sa 6-2 i kuci od Emeleca sa 3-2 ih je kostao plasmana u dalje takmicenje , medjutim ono sto se moglo zapaziti da posebno dobro igraju na svom terenu , u svim takmicenjima u 2012 osim tog poraza od Emeleca u ostalim mecevima imaju 9 pobeda od kojih i u zadnjem mecu na svom terenu nad jakim Libertadom i dva remija i u medusobnim susretima 2011 od 4 meca 3 pobede Olimpie i jedan remi a ove godine igrali su jedan mec u gostima i pobedili sa 1-0 u danasnjem mecu umesto povredjenog Revoredo-a (13/0) igrace standardni defanzivac Julio Caceres koji nije igrao za svoj tim od maja meseca ali se oporavio i na vreme stigao u tim.Ovaj odlicni defanzivac je u svojoj karijeri uspešno nosio dres i Boca Juniorsa o Guaraniju neznam puno ali mislim da je dovoljno kad se pogleda tabela oni su peti sa 28 bodova sa ukupnim ucinkom 8.4.6 a u gostima 2.4.3. a u zadnja3 meca u gosatima su sve igrali nereseno sa slabijim timovima dakle ocito da su bolji kad igraju na svom terenu gde imaju 6 pobeda i 3 poraza , u danasnji mec Guarani ulazi bez napadaca Carlos Hidalgo-a (13/4) koji se povredio na prethodnom meču a osim njega u timu neće biti ni prvi golman Silva (16/0) kao ni defanzivac Manzur (15/0) koji su povredjeni već nekih mesec dana. sve u svemu Olimpia ima sansu da sa danasnjem pobedom odrzi prednost od 4 bodova nad najbilizim pratiocem a s obzirom da u zadnja tri meca sva tri igra u gostima ovo im je zadnji mec pred svojom publikom i verujem da nece proustiti ovakvu priliku da pobede sve govori u prilog pobede domacina koji odlicno igraju na svom terenu a Guarani opet u gostima nije sjajan a ne verujem i da imaju neki preveliki motiv tako da je 1 jako realan a posto je ponuda fudbala jako slaba ovako nesto se ne moze propustiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 26, 2012 02:00, Goias-Guaratingueta, tip 1 @ 1.45, expekt, 8/10 Brazilska druga liga, utakmica osmog kola izmedu ekipe sa sredine ljestvice, desetog Goiasa i predzadnje ekipe Guaratingueta - liga broji 20 ekipa. Naravno, iz same kvote jasno nam je tko je favorit u ovom mecu. Nije proslo puno kola tako da nam nema smisla gledeati sve po rankingu, ali vidiljivo je iz ovih par odigranih utakmica tko je u boljoj formi ... Goias je sakupio 3 pobjede, 2 remija i 2 poraza ...medutim ono sto je meni izuzetno drago je cinjenica da je sve tri pobjede ostvario na svom terenu (3-0-0) uz gol razliku 7:3. Sa druge strane Guaratingueta ima ukupnih 1-1-5, a u gostima su katastrofalni ...naime imaju 4 odigrane goswtujuce utakmice i sva 4 poraza uz gol razliku 4:11. Dakle, radi se o susret ekipa sa stopostotnim ucincima - Goias ima sve pobjede na svom terenu, Guaratingueta ima sve poraze na gostovanjima. U zadnjem kolu Goias je pobjedio i ekipa je sigurno u dobrom raspolozenju, sto npr. ne bi mogli reci za Guaratinguetu koja ne zna za pobjedu vec pet kola zaredom. Ove dvije ekipe susrele su se dvaput prosle sezone u okviru druge lige - znaci, sto se tice medusobnih susreta tu je rezultat 2:0 za Goias - oba puta su slavili sa po 3:1. Sve u svemu, mislim da se nema tu puno vise za filozofirati - Liga je tek pocela nedavno...odigranoe je par kola...Goias je bolje krenuo u prvenstvo i opravdano nose ulogu favorita u ovoj utakmici. To mogu opravdati odlicnim igrama na svom terenu pred svojim navijacima, dok je Guaratingueta losa u gostima..h2h je na njihovoj strani. Jedinica bez straha. Sretno ! ja sam odustao od 1 kad sam video ovo ,,Goias danas igra bez 4 igraca nesto malo bitnijih, trojica su obrana i jedan napadac...Gostima fale 2 igraca koji nisu bitni za momcad previse...Goste danas vodi novi trener i doveli su 3 dobrih novih igraca koji ce danas moci igrati...,, Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted June 26, 2012 Barueri - America Mineiro 2 kvota 2.15 Bet365 Siguran fiks za danas... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 26, 2012 Predlog današnjih fudbalskih mečeva - Kvote su sa Doxxbeta Estonija 17:45JK Trans Narva vs. FC Levadia TallinnSoccer Result : @1,58 17:45 Paide Linnameeskond vs. JK Tallinna KalevSoccer Result : 1 @1,80 Finska -Ykkonen 17:30 HIFK Soccer Helsinki vs. Seinäjoen JKSoccer Result : 2 @1,63 Svedska - Zene 19:15FC Malmo LdB vs. Linköpings FCSoccer Result : 1 @1,45 100%-ni učinak - Prepisao neko??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 27, 2012 100%-ni učinak - Prepisao neko??? svaka cast ! igrao ja ali nije bilo klasicno prepisivanje za Sjk sam i ja mislio da ce pobediti a one Paide sam dobio da su gosti oslabljeni , Levadiu sam prepisao da tako kazem od tebe a zene neigram iz principa, nikad neznas dali ih je uhvatio pms ili neki drugi stres a tu je neko stavio i Goyas 1 i lepo mu kazem da je jako oslabljen i doslo X Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted June 27, 2012 (edited) 20:45 Portugal - Spain (double chance) 1X 1.86 Unibet Gresna data Edited June 27, 2012 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites