roberth 15 Posted July 1, 2012 Dobro jutro..... Vidim,da danas nema Bwin natjecanja.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 1, 2012 Jutarnji pozdrav forumaši! Zbog ljetnih vrućina ovomjesečni H2H starta u malo čudnim okolnostima, ali će sve ubrzo doći na svoje. Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted July 1, 2012 Dobro vam jutro Jucer me zajebavao wireless, ali vratio sam se Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted July 1, 2012 Dobro jutro..... Vidim,da danas nema Bwin natjecanja.... Ovo ne kuzim. Slovenc, pazi na par u Unibet takmicenju. Malo si zafrknuo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted July 1, 2012 Dobar dan i bolji mesec od proslog zelim svima ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted July 1, 2012 Ovo ne kuzim. Slovenc, pazi na par u Unibet takmicenju. Malo si zafrknuo. nisam pročitao pravila......cantona je prije napisao isto kao ja ...... Napišem drugi par..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted July 1, 2012 nisam pročitao pravila......cantona je prije napisao isto kao ja ...... Napišem drugi par..... Robi moj Robi, kladionica mora biti Unibet. Kao da si jucer dosao.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted July 1, 2012 Jeonbuk Hyundai - Sangmu Sangyu FT - 2:0 - pogodio tip s hand. 0-1!! Bilo je teško ali hvala bogu,da je 2 gola pogodio Čileanac Droguett....dobro sam napisao analizu....!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted July 1, 2012 Robi moj Robi, kladionica mora biti Unibet. Kao da si jucer dosao.. sve sam zaj.....sutra počinjem igrati.....neću sada napraviti smeće u ovom natjecanju.....ne znam što je sa mnom.....Tuto neka sve zbriše....pa je sve riješeno..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted July 1, 2012 Poz ekipi i svima srecno ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted July 1, 2012 Pozdrav ljudi! Nakon male pauze, vracam se takmicenju i juris na nagrade Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 1, 2012 Pozdrav ljudi! Nakon male pauze, vracam se takmicenju i juris na nagrade Šta si imao krizu identiteta pa te nije bilo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted July 1, 2012 Šta si imao krizu identiteta pa te nije bilo? hehe... bio na odvikavanju od foruma, pa mi nije uspjelo Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 1, 2012 hehe... bio na odvikavanju od foruma, pa mi nije uspjelo Nisi ga uspio zamjenit nekim drugim porokom? Jesi skužio da se postovi u kafiću više ne broje za takmičenja? Quote Share this post Link to post Share on other sites