Dinno 10 Posted July 1, 2012 Nisi ga uspio zamjenit nekim drugim porokom? Jesi skužio da se postovi u kafiću više ne broje za takmičenja? Znam za to novo pravilo.... to je i dobro... ipak je ovo kladionicarski formu, a ne zelje i pozdravi Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted July 1, 2012 Pozdrav svima i srecno u ovom mesecu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted July 1, 2012 Nisi ga uspio zamjenit nekim drugim porokom? Jesi skužio da se postovi u kafiću više ne broje za takmičenja? izgleda da vecina ne zna cim su ovoliko navalili u kafanu Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted July 1, 2012 Znam za to novo pravilo.... to je i dobro... ipak je ovo kladionicarski formu, a ne zelje i pozdravi S druge strane ne vidim razliko od cavrljanja ovdje i npr. 20 isforsiranih prijedloga u zadnja 2-3 dana mjeseca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 1, 2012 izgleda da vecina ne zna cim su ovoliko navalili u kafanu Bit će iznenađenja kad se krenu dijelit nagrade S druge strane ne vidim razliko od cavrljanja ovdje i npr. 20 isforsiranih prijedloga u zadnja 2-3 dana mjeseca. Slažem se, tako ispada Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted July 1, 2012 S druge strane ne vidim razliko od cavrljanja ovdje i npr. 20 isforsiranih prijedloga u zadnja 2-3 dana mjeseca. Ja bih da se napisu analize.... znaci ako si rekao prijedlog, onda napisi 5-6 suvislih recenica zbog cega igras taj par, da i nama olaksas, pa da svi zajedno uzmemo lovu.... a ne kec, dvica itd.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 1, 2012 Nagrađeni na natjecanjima Bet-Club Foruma u lipnju 2012.Put do nagrada1. Tuto - 50 €2. Montenegro88 - 30 €3. Sasa - 25 €4. Petar91 - 20 €5. FamilyGuy - 10 €1. emir1983 - 50 €2. Sasa - 30 €3. mostovoj - 20 €4. rockytomas - 10 €1. Tuto - 30 €2. silly_bet - 25 €3. Bunka - 20 €4. raca988 - 15 €Iskrene čestitike! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted July 1, 2012 Iskrene cestitke nagradjenim!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 1, 2012 Ja bih da se napisu analize.... znaci ako si rekao prijedlog, onda napisi 5-6 suvislih recenica zbog cega igras taj par, da i nama olaksas, pa da svi zajedno uzmemo lovu.... a ne kec, dvica itd... Da se to uvede, mogli bi zatvoriti natjecanja.Sponzori bi otišli, jer za desetak ljudi se ne isplati investirati u forum. Nitko nikome ne brani da i sada piše, koliko želi. Ipak treba razumjeti i one koji postave dobronamerno 'kec, dvica itd..', pa to prođe. I tako iz dana u dan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted July 1, 2012 Sto se mene tice, meni ne smeta nijedno pravilo. Bila su mi ok dok su se skupljali postovi u kafani i sada su mi ok sto se ne skupljaju. kakva god da su ja ih prihvatam. A to sto kazes si u pravu. Ipak je cilj imati sto vise ljudi na forumu, a ne da ih tjeramo Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted July 1, 2012 bolje je ovo pravilo , moglo se naci dobrih predloga i ponekad i dobrih kontra argumenata za sta bi i trebao sluziti forum , ponuda fudbala je bila bas losa a EP je bio bas tezak za tipovanje ali kad krenu lige bice mnogo vise efekta Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted July 1, 2012 Pozdrav ljudi! Nakon duže pauze, vracam se takmicenju i juris na nagrade Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted July 1, 2012 ima koga na forumu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted July 1, 2012 Mislite da je kod nas vruće ? Pogledajte ove temperature : http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Azija&code=40582 Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted July 1, 2012 španjolska lagano Quote Share this post Link to post Share on other sites