c4nton4 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 E, da, čestitke nagrađenima. Tuto vas je razbio ko mačiće u lipnju Quote
Nadrealista Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 (edited) S druge strane ne vidim razliko od cavrljanja ovdje i npr. 20 isforsiranih prijedloga u zadnja 2-3 dana mjeseca. zato malo upratis kome prolaze prijedlozi a ko samo onako buba... ja sam npr. upratio da micha postavlja vrlo realne prijedloge i njega pratim jer mu cesto prodje, rocky zna nekad ubost dobru kvotu a cantona zna oko ovog ragbija... sve u svemu bolje prijedlozi nego pozdravi da jos dodam... moze pravilo da se broji pola prijedlozi i analize a pola cavrljanje, npr 30 jednog a 30 drugog za nagrade pa nek i kafana bude aktivna za cavrljanje Edited July 1, 2012 by Nadrealista Quote
c4nton4 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 zato malo upratis kome prolaze prijedlozi a ko samo onako buba... ja sam npr. upratio da micha postavlja vrlo realne prijedloge i njega pratim jer mu cesto prodje, rocky zna nekad ubost dobru kvotu a cantona zna oko ovog ragbija... sve u svemu bolje prijedlozi nego pozdravi da jos dodam... moze pravilo da se broji pola prijedlozi i analize a pola cavrljanje, npr 30 jednog a 30 drugog za nagrade pa nek i kafana bude aktivna za cavrljanje E, ovo čak ni nije loše. 50-50..Ja mogu otić i u podrobnije analize, kog zanima nek slobodno priupita. Što se hokeja i rugbyja tiče, guzim Quote
Recommended Posts