Jump to content
Sign in to follow this  
Nadrealista

02.07.2012.

Recommended Posts

Atlanta-Chicago Cubs 1 1,50 @ SuperSport :nije:

Samardzija baca za Cubse a u zadnje vrijeme je očajan , ne očekujem neko poboljšanje u gostima kod Atlante. Lagana jedinica bi ovdje morala doći. Sretno ko prati.

Edited by FamilyGuy

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

01:05 - Cleveland Indians - Los Angeles Angels - Cleveland Indians +2.5 - 1.450 :nije:

01:05 - Detroit Tigers - Minnesota Twins - under 10.5 - 1.645 :uredu:

01:05 - Pittsburgh Pirates - Houston Astros - under 8.5 - 1.671 :nije:

01:07 - Toronto Blue Jays - Kansas City Royals - Kansas City Royals +2.5 - 1.442 :uredu:

01:10 - Atlanta Braves - Chicago Cubs - Atlanta Braves - 1.532 :nije:

01:10 - Tampa Bay Rays - New York Yankees - New York Yankees +1.5 - 1.606 :uredu:

02:10 - Milwaukee Brewers - Miami Marlins - Milwaukee Brewers - 1.629 :uredu:

02:15 - St. Louis Cardinals - Colorado Rockies - St. Louis Cardinals - 1.505 :uredu:

03:40 - Arizona Diamondbacks - San Diego Padres - over 8 - 1.633 :aponis:

04:05 - Oakland Athletics - Boston Red Sox - Oakland Athletics +1.5 - 1.552 :uredu:

04:10 - Los Angeles Dodgers - Cincinnati Reds - under 8 - 1.599 :nije:

04:10 - Seattle Mariners - Baltimore Orioles - Seattle Mariners +1.5 - 1.671 :uredu:

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

Uspješan odabir! :crossfingers:

Edited by Tuto

Monday, July 2, 2012

Tropicana Field (St. Petersburg, Fla.)

01:10, Tampa Bay Rays-New York Yankees, Tip: New York Yankees Over 3.5, @1.775, Pinnacle Sports, 5/10

Večeras počinje serija u Tampi između diviziskih rivala dok je domaća Tampa u lošoj formi imaju 3-7 na zadnjih 10 mečeva Yankeesi su u dobroj formi i imaju 7-3.

Ono što me na ovom meču privlači je igra na Over gostiju po meni granica od 3.5 kada se nudi na Yenkije je uvek vredna uzimanja jel se radi o jednom od najboljih ofanzivnih timova u celoj ligi ako ne i najboljem dosad je ova margina na njihovim mečevima bila 2-3 puta i uvek sam je uzimao8dosad me nisu izneverili) ako sam mogao da igram protiv jednog Verlandera na tu marginu neznam što nebi i večeras.

Na moundu večeras za Tampu Matt Moore LHP | Record: 4-5 | ERA: 4.19 jedan solidan mladi bacač gledao sam ga ove i prošle sezone par puta u solidnoj je formi ali ume da ima i problema sa kontrolom lopte a i lineup Yenkija je opasno namešten za Levorukog bacača -.

1. Derek Jeter ® DH

2. Curtis Granderson (L) CF

3. Mark Teixeira (S) 1B

4. Alex Rodriguez ® 3B

5. Robinson Cano (L) 2B

6. Nick Swisher (S) RF

7. Andruw Jones ® LF

8. Jayson Nix ® SS

9. Chris Stewart ® C

Uz to večerašnji bacač Yenkija je jako loš ove sezone i nemogu računati na neku pobedu sa par ranova. U svakom slučaju se isplati probati sa overom na goste i ja to nebi propustio.... Posted Image

Monday, July 2, 2012

O.co Coliseum (Oakland, CA)

04:05, Oakland Athletics-Boston Red Sox, Tip Boston Red Sox Under 3.5, @1.943, Pinnacle Sports, 4/10

Boston posle serije mečeva u Seeatlu se seli um Oakland de počinje seriju sa Atleticsima. Na ovom meču sam razmišljao između pobede domaćina ali sam se ipak odlučio za under na Boston.

Iako Boston važi za ofanzivno dobru ekipu koja često daje puno poena ali to je najviše na Fenveyu dok na strani to nijew slučaj posebno na no hiter stadionima gde nepada puno poena ko što je to slučaj u Oaklandu juče sam se u to uverio i u Seattlu gde su bili totalno bezopasni i jedva su u extra inn. došli do 2 rana u seriji protiv Seattla su na 4 meča dali samo 9 ranova stim što su na jednom dali 5 dok na jenom ni jedan poen.

Uz to večeras na moundu za Oak. baca sjajan mladi pičer Jarrod Parker RHP | Record: 4-3 | ERA: 2.57 koji je u fantastičnoj formi 2-0 0.90 ERA na zadnja tri meča i ove sezone bacao u Bostonu u pobedi gde je dozvolio samo 1 ran i to na Fenweyu i nevidim što nebi i večeras kući gde baca neverovatno dobro ima ERU 1.58.

Boston večeras verovatno i bez Milebrooksa gde će umesto njega igrati Punto koji je jako loš ofanzivni igrač.

Uzimam under na meču .... Posted Image