Petar91 2 Posted July 3, 2012 12:40, -3,5/Kohlschreiber P.-B.Baker, tip 1 @ 1.85, expekt, 8/10 Ovaj mec trebao je biti odigran jucer, ali kisa je ucinila svoje pa ga evo u ponudi i danas... uglavnom, 4. kolo Wimbledona, susret izmedu tridesetog igraca svijeta njemca Kohlschreibera i stotinjak mjesta slabije rangiranog amerikanca Bakera (126.). H2h susreta nema zabiljezenih u statistici tako da im je ovo prvi medusobni mec. Mislim da bi Kohlschreiber trebao ovdje pobjedit. Dosad je u tri kola prosao Haasa na pocetku - to mu je bio kljucni susret po meni. Ne zaboravimo da ga je upravo Haas izbacio u polufinalu Hallea gdje je branio naslov od prosle godine. Isao je taj mec u prvom kolu u pet setova..ali onda se otvorilo ..dosao je na red Jaziri 3:0 i cesko iznenadenje koje je izbacilo Nadala Rosol takoder 3:0. Kohlschreiber igra vrlo dobro na travi. I ove sezone znaci polufinale Hallea, cetvrtfinale Eastbourna. Sto se tice Bakera definitivno se radi o igracu u usponu. Visok je 190cm, ima dobar servis...ali mislim da za jednog igraca koji je dosao iz kvalifikacija ovo je krajnji domet. Naime, amerikanac je prosao najprije tri kola kvalifikacija - pobjedio Albota, Gremelmayera i Texeiru...onda je svladao Machada, Nieminena i u proslom kolu Pairea sa 3:1. Po meni je imao odlican zdrijeb i maximalno ga je iskoristio. Ovo mu je prva prava prepreka koju vjerujem nece moci proci. Ipak je Kohlschreiber iskusniji i objektivno gledajuci bolji igrac od Bakera - igram da ce pobjedit sa barem 4 gema razlike..sto bi trebalo biti dovoljno u najgorem slucaju nekih 6:4 7:6 7:6. Sretno tko prati ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted July 3, 2012 12:05 Ferrer, D - Del Potro, J 2 1.70 Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted July 3, 2012 Ferrer - Del potro je najizjednaceniji mec u wimbledonu...meni najsigurnija opcija u tom mecu je over..pa koliko god on bio..mislim da je oko 40,5 gemova... 1.85 Quote Share this post Link to post Share on other sites