FamilyGuy 0 Posted July 5, 2012 Neda se Mura .. drugo poluvrijeme će valjda biti bolje Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted July 5, 2012 Neda se Mura .. drugo poluvrijeme će valjda biti bolje Ili neće Gledao sam utakmicu ovaj Baku nije normalan šta su sve promašili Mura tri puta nije centar prošla.. užas.. lijepo smo popušili a? Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted July 5, 2012 KR Reykjavik - Fylkir 1 kvota 1.53 WiliamHill Ubice ih!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted July 5, 2012 Predlog današnjih fudbalskih utakmica - Expekt Lat. Virsliga 17:00Skonto Riga - Jurmala, tip: 1 @1.30 Fin. Kakkonen Pohjoinen 17:30 PS Kemi - HauPa, @ 1 @1.35 UEFA Europska Liga 18:30 FC Differdange 03 - NSÍ Runavík @1@ 1.60 Nije nešto, ali sve prošlo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted July 5, 2012 ovo nije liga evrope vec liga prevaranata , Baku je igrala cela evropa i oni 0-0 a sad ce u Sloveniji pobediti ili igrati 1-1 i proci dalje, za Jagodinu se kod nas pojavilo ali kasno sam video da ima puno uplata na X2 ali bar mi proslo na golove 0-2 Za Borac- Celik se sumnjalo da ce im pustiti i bilo 2-2 ovo za povrede u Zeti je pisalo na Cg portalima a oni pobede sa 3-0 Olimpija rasturi Zvezdu a nemoze Luksemburzanima dati gol u prvom poluvremenu Rudar iz Pljevlja veliki favorit i izgubi na svom terenu ...ima jos dosta ali samo nase da izdvojim Quote Share this post Link to post Share on other sites