Petar91 2 Posted July 4, 2012 moj prijedlog tenisa za danas - Ferer - Murray, ..po meni izjednacen mec... opcija da ce biti tie-break u mecu @ 1.60, expekt ..igra se u 16:30 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted July 4, 2012 Williams, Serena - Azarenka, V 2 2.45 Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted July 4, 2012 (edited) Murray A.-Ferrer D. 1 1,60 @ SuperSport Ovo je po meni čista jedinica. Murray je protiv Ferera svaki meč koji nije bio na zemlji pobjedio. Izgubio je meč na tvrdoj podlozi u Londonu na završnici sezone, gdje je igrao ozljeđen i nakon toga meča je predao ostatak turnira. Škot ima otvoren put do finala i ove godine će to vjerojatno iskorstiti. Ne vidim kako ovdje Ferer ovaj meč može zakomplicirati . Sretno ko prati. Edited July 4, 2012 by FamilyGuy Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted July 4, 2012 slazem se tipom jer ipak je marej ovde domacin i to moze biti odlucujuci faktor Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted July 4, 2012 Meni se sviđa Kohlschreiber P. (Ger) +4.5 @1.80 Bettson Mogao bi Tsonga da ima muke danas možda i da izgubi Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted July 4, 2012 Ferrer D. (Esp) 0 - 0 Murray A. (Gbr) 2 kvota 1.53 Bwin Ubice ga Andi sa 3;0!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites