Jump to content

Recommended Posts

Posted

neda se Mura :icon_eek: izgleda su ovi azerbejđanci loši do bola kad nemogu tako lošu Muru dobit :icon_mad:

Neću se ljutiti na Muru,da sam izgubio sve lističe nego ću se radovati.....!!

Posted

Ništa ćudno za prvo pretkolo europske lige, bilo je i bit će još "ćudnijih" rezultata...da buden potpuno jasan - schteli se sve u šesnajst!!! :icon_mad:

evo sad gledam, bilo je par iznenadjenja al oper dosta realni rezultati ovo dosad sto je odigrano... mene samo zajebala vec spomenuta Mura :smile_redcard:

Posted

evo sad gledam, bilo je par iznenadjenja al oper dosta realni rezultati ovo dosad sto je odigrano... mene samo zajebala vec spomenuta Mura :smile_redcard:

Također. I opet se pokazalo da one utakmice koje su najtipovanije i slično uvijek završe ovako nekako drukčije. Mura je po svemu napisanome trebala izgubiti, u utakmici je Baku bio puno bolji a na kraju završi 0-0. Takav je nogomet. :icon_biggrin:

Posted

Također. I opet se pokazalo da one utakmice koje su najtipovanije i slično uvijek završe ovako nekako drukčije. Mura je po svemu napisanome trebala izgubiti, u utakmici je Baku bio puno bolji a na kraju završi 0-0. Takav je nogomet. :icon_biggrin:

bas nije nimalo cudno da najtipovanije utakmice zavrse sa iznenadjenjem :icon_biggrin:

Posted

bas nije nimalo cudno da najtipovanije utakmice zavrse sa iznenadjenjem :icon_biggrin:

Hahaha a nije ni meni ali ne želim vjerovati u teorije zavjere nego gledam kao na to da Baku nije imao sreće danas. :icon_lol: