roberth 15 Posted July 5, 2012 neda se Mura izgleda su ovi azerbejđanci loši do bola kad nemogu tako lošu Muru dobit Neću se ljutiti na Muru,da sam izgubio sve lističe nego ću se radovati.....!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted July 5, 2012 Ništa ćudno za prvo pretkolo europske lige, bilo je i bit će još "ćudnijih" rezultata...da buden potpuno jasan - schteli se sve u šesnajst!!! evo sad gledam, bilo je par iznenadjenja al oper dosta realni rezultati ovo dosad sto je odigrano... mene samo zajebala vec spomenuta Mura Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted July 5, 2012 evo sad gledam, bilo je par iznenadjenja al oper dosta realni rezultati ovo dosad sto je odigrano... mene samo zajebala vec spomenuta Mura Također. I opet se pokazalo da one utakmice koje su najtipovanije i slično uvijek završe ovako nekako drukčije. Mura je po svemu napisanome trebala izgubiti, u utakmici je Baku bio puno bolji a na kraju završi 0-0. Takav je nogomet. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted July 5, 2012 Također. I opet se pokazalo da one utakmice koje su najtipovanije i slično uvijek završe ovako nekako drukčije. Mura je po svemu napisanome trebala izgubiti, u utakmici je Baku bio puno bolji a na kraju završi 0-0. Takav je nogomet. bas nije nimalo cudno da najtipovanije utakmice zavrse sa iznenadjenjem Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted July 5, 2012 bas nije nimalo cudno da najtipovanije utakmice zavrse sa iznenadjenjem Hahaha a nije ni meni ali ne želim vjerovati u teorije zavjere nego gledam kao na to da Baku nije imao sreće danas. Quote Share this post Link to post Share on other sites