@kelner 1 Posted July 27, 2012 Kolsrajber-Balasz 1 1,57 Kohli na kraju ipak pokazao ko je gazda Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 27, 2012 Dasnier-Laksonen 2-0 1,62 bwin Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 27, 2012 Rijeka-Zadar 1 1,75 Interwetten Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 28, 2012 Rijeka-Zadar 1 1,75 Interwetten Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 29, 2012 Tursunov-Lopez 1 set over 9,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 29, 2012 Hewit-Stakhovsky 1 ili 2-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 29, 2012 Sve odgodjeno zbog kise. Bem ti London Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 30, 2012 Hewit prosao Tursunov takodje Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 30, 2012 Simon-Dimitrov 2 2,00 Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 31, 2012 Simon-Dimitrov 2 2,00 Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 31, 2012 Tsonga-Raonic 1 set over 9,5 1,50 13:00 Necu puno pametovati,dva strasna servera,na najbrzem turniru na svijetu,gdje je servis najvaznije oruzje,mislim da nece biti nikako brejka odnosno da ce setovi biti odluceni u Tie-Breaku Po meni,poklon dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 31, 2012 Lopez-Monaco Feliciano Lopez je jedan od rijetki spanjolaca koji nije ''sljaker'',voli vise brze podloge,ima odlican servis,cesto poracen Volejom,a to je na ovoj podlozi sva filozofija,S druge strane Juan Monaco,meni licno veoma drag teniser,medjutim on je vise sljakas,te bi danas po nekoj mojoj procjeni trebao kuci.Vrlodobra kvota od 2,10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 31, 2012 Tsonga-Raonic 1 set over 9,5 1,50 13:00 Necu puno pametovati,dva strasna servera,na najbrzem turniru na svijetu,gdje je servis najvaznije oruzje,mislim da nece biti nikako brejka odnosno da ce setovi biti odluceni u Tie-Breaku Po meni,poklon dana Steta za Tsongu Lopez-Monaco Feliciano Lopez je jedan od rijetki spanjolaca koji nije ''sljaker'',voli vise brze podloge,ima odlican servis,cesto poracen Volejom,a to je na ovoj podlozi sva filozofija,S druge strane Juan Monaco,meni licno veoma drag teniser,medjutim on je vise sljakas,te bi danas po nekoj mojoj procjeni trebao kuci.Vrlodobra kvota od 2,10 Bravo Feliciano Quote Share this post Link to post Share on other sites