Jump to content
Sign in to follow this  
FamilyGuy

06.07.2012.

Recommended Posts

Murray A.-Tsonga JW. 1 1,45 @ SuperSport :uredu:

 

Iznenadnim ispadanjem Nadala u 2.kolu od Rosola, Murrayu se otovorio ždrijeb. U polufinalu ga čeka Tsonga koji je puno lakši protivnik od Nadala. 2009-e Murray je imo sličan scenarij u polufinalu je umjesto Rafe bio Roddick , ali tada je Roddick pobjedio i raspršio nade Britancima. Tsonga nije bezopasan prošle godine je izbacio Federera i to nakon što je Federer imo 2-0 u setovima. Cijela Britanija čeka današnju pobjedu i mislim da će je i dočekati. Murray vodi u međusobnom omjeru (5-1) na travi ga je dobio oba puta. Danas neće Tsongi pomoći ni treća sreća. Biti će ovo teški dvoboj Murray će biti pod velikim pritiskom ali danas mu se pruža šansa za lakši prolazak u finale i to mora iskoristiti. Očekujem rezultat 3-1 uz bar jedan tiebreak. Sretno ko prati. :48thumbsup:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Đoković N.-Federer R. 2 2,85 @ SuperSport :uredu:

 

Današnji polufinale je finale prije finala. Dvoboj prvog i trećeg igrača svijeta. Federer apsolutni vladar Wimbeldona sa 6 osvojenih naslova u All England Clubu. S druge strane Đoković prvi igrač svijeta koji je imo nevjerojatnu prošlu sezonu. Federer ove sezone igra jako dobro osvojio je par turnira ali izgubio dvoboje sa Đokovićem,doduše na zemlji. Koliko god svrstavali Federera u umirovljenike ja ne mogu ne reći da je koefcijent 2,85 blago rečeno podjecnjivanje. Federer je u 30tima gdje je već dokazano da igrači padaju u formi. Đoković je mlad poletan to se vidjelo i na ovom turniru, očekivao sam pad u formi nakon prošle sezone ali i dalje igra na visokoj razini. Ovaj dvoboj će zasigurno biti epski. Mladost brzina snaga protiv "čarobnjaka sa reketom". Đoković je blagi favorit zbog mladosti , ali po meni koefcijent 2,85 na Federera je po meni ogromni value. Sretno ko prati :48thumbsup:

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

favoriti su po kladionicama djokovic i murray u ova dva meca...ali kad bi nesto morao odigrat na ova dva meca bio bi to over gemova u jednome i drugome ... ili jedna zanimljiva opcija ..da ce biti tie-break u mecu --mora doci bar jednom u ovako izjednacenim dvobojima ,..za 1.40 u HL

Share this post


Link to post
Share on other sites

danas bi mogla pasti oba iznenadjenja, posto federer ubija noleta slicno ocekujem i od conge. mozda malo teze ali je po mom misljenju jaci od mareja, bez obzira na kvotu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ovo danas je samo potvrdilo jedno pravilo kojeg sam se drzao prije... nikad se ne kladi na tenis u zavrsnicama turnira ! :icon_wink:

 

inace..bravo Familyguy za Federera...a evo i murray ti dobro stoji

Share this post


Link to post
Share on other sites

Federer stvarno igra odlično ovu sezonu na visokoj razini svaki meč izuzev onog poraza protiv Nadala na Austrailan Openu. Zemlja mu nikada nije bila neka jača podloga pa ni poraz od Đokovića nije bio iznenađenje. A ovo danas je bio Federer iz najboljih dana. Veliki sam navijač Andy Murraya ali trebati će Murrayu jako puno sreće i morati će igrati na 200% da uspije dobiti ovakovog Federera. Naravno pod uvjetom da ovdje Murray završi posao sa Tsongom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja stvarno ne znam koja je kvota sad na preokret conge,ali sigurno je lepa kvota...

Setite se samo prosle godine

igrajte na congu uzivo

ja sad krecem

Share this post


Link to post
Share on other sites

nisam bas nesto odusevljen live kladenjem...ipak mislim da ce prije murray dobit barem jedan set koliko mu treba za pobjedu ..nego tsonga sva tri zaredom.. :icon_wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...