Jump to content

Recommended Posts

Rugby league

NRL

06:00 South Sydney Rabbitohs vs Newcastle Knights (total points over 40.5 @1.758 Pinnacle)

Rugby league

NRL

06:00 South Sydney Rabbitohs vs Newcastle Knights (total points over 40.5 @1.758 Pinnacle) :uredu: :uredu:

34:14FT :uredu: :uredu:

malo formule 1 :

Kimi Räikkönen - Lewis Hamilton, 2 @1.60

Moto GP

Za današnju utrku preporučam duel Haydena i Rossija. Obojica voze Duccati koji ove sezone ne briljira. Hayden cijeli vikend postiže dobre rezultate na treningu. Jučer je u jednom trenutkuu imo i pole position, ali luda zvaršnica kvalifikacija na kraju mu donjela tek 7. mjesto. Rossi starta 9. Trenutno nema ni kiše pa jedina šansa Rossiju za bolji rezultat otpada. Drugi par mi je Stoner da će završiti prvi ili drugi. Stoner i Lorenzo su trenutno u najboljoj formi. Stoner starta prvi i očekujem da ovu utrku i pobjedi ali ovo mi djeluje kao sigurnija opcija. I zadnji par Crutchlow među prvih 6. Već sam i za zadnju utrku rekao, kada su suhi uvjeti na stazi Crutchlow je završio među prvih 6, to očekujem i danas. Britanac starta četvrti i ako bude sve u redu ne bi trebalo biti problema da završi u prvih šest na današnjoj utrci. Sretno ko prati.

Listić za danas:

Hayden-Rossi 1 1,65 :nije:

Stoner 12 1,75 :nije:

Crutchlow 16 1,60 :nije:

Uk.Koef 4,62@HL :smile_bag::smile_bag: :smile_bag:

Edited by FamilyGuy

Moto GP

Za današnju utrku preporučam duel Haydena i Rossija. Obojica voze Duccati koji ove sezone ne briljira. Hayden cijeli vikend postiže dobre rezultate na treningu. Jučer je u jednom trenutkuu imo i pole position, ali luda zvaršnica kvalifikacija na kraju mu donjela tek 7. mjesto. Rossi starta 9. Trenutno nema ni kiše pa jedina šansa Rossiju za bolji rezultat otpada. Drugi par mi je Stoner da će završiti prvi ili drugi. Stoner i Lorenzo su trenutno u najboljoj formi. Stoner starta prvi i očekujem da ovu utrku i pobjedi ali ovo mi djeluje kao sigurnija opcija. I zadnji par Crutchlow među prvih 6. Već sam i za zadnju utrku rekao, kada su suhi uvjeti na stazi Crutchlow je završio među prvih 6, to očekujem i danas. Britanac starta četvrti i ako bude sve u redu ne bi trebalo biti problema da završi u prvih šest na današnjoj utrci. Sretno ko prati.

Listić za danas:

Hayden-Rossi 1 1,65 :nije:

Stoner 12 1,75 :nije:

Crutchlow 16 1,60 :nije:

Uk.Koef 4,62@HL :smile_bag::smile_bag: :smile_bag:

Pet kruga prije kraja listić je prolazio. Zadnja pet kruga sve se okrenulo naopčke. Prvo je Crutchlow riskirao previše i izeletio sa staze, zatim je Hayden pao na mislim 12. mjesto i šlag na tortu dva zavoja prije kraja Stoner je pao s motora. Ne sjećam se kad sam fulao sve parove na Moto GP-u al eto za sve postoji prvi put. :icon_biggrin: . Idući put će biti bolje. :48thumbsup: