silly_bet 3 Posted July 8, 2012 Santos - Gremio 1 1.85 Pinnacle Prošli put sam se ispalio, ovaj put Gremio bez skoro pola tima, ako to ne mogu da dobiju nek' se nose. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted July 8, 2012 22:30, Boyacá Chicó - Santa Fe Bogota tip 1 @ 1,70, Expekt, 8/10 Zadnje kolo u grupnoj fazi Kolumbijskog play offa u kome se sastaju u grupi B Boyacá Chicó koji ima 6 bodova iz 5 meceva a Santa Fe iz Bogote ima 13 bodova i obezbeduio ja finale play offa koje ce se igrati za par dana 12.07 i 16.07 i naravno u Santa Feu nece rizikovati vec ce igrati sa rezervnim sastavom iako Boyacá Chicó nema rezultatski imperativ jer samo prvi ide dalje oni ce imati motiv da pred svojom publikom zabeleze pobedu za rastanak od ovog prvenstva a u prilog im ide i tradicija jer su u zadnjih 5 meceva na svom terenu uvek pobedjivali Santa Fe dakle i da Santa Fe igra sa prvom timom domacini bi imali dobre sanse da pobvede a ovako bi posao morao da im bude olaksan Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted July 8, 2012 U. Catolica - Palestino 1/1 kvota 1.95 Unibet Ubice ih nacisto Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted July 8, 2012 00:30,U. Catolica - Palestino, tip over 2,5 golova @ 1,65, Expekt, 8/10 Nakom Aperture koje je zavrseno proslog vikenda pocinje Klausura i u prvom kolu se sastaju Univerzidad Catolica i Palestino , U. Catolica je poznata kao ekipa koja igra jako ofanzivno a narocito na svom terenu ali u takvoj igri zna i da primi gol , kvota za 1 je jako mala oko 1.40 pa vredi probati sa golovima , U. Catoloca od zadsnjih 5 na svom terenu 4 su bile over dok od 10 na 8 su primili bar jedan gol a u medjusobnim duelima sa Palestinom od zadnjih 5 cak 4 su zavrsene istim rezultaom 2-1 iako Palestino u zadnjim mecevima nema previse over utakmica jer su zadnje cetiri bile 0-1 ipak mislim da ce ovo biti drugaciji mec jer sam gledao vise puta U. Catolicu gde oni igraju jako ofanzivno a u ovom mecu su izraziti favoriti i moze se ocekivati da i oni daju 3 gola Quote Share this post Link to post Share on other sites