Dinno 10 Posted July 21, 2012 16:00,Degerfors IF- Östers IF, tip over 2,5 goals @ 1.70, Unibet FT 2-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted July 21, 2012 Bragantino v ABC Natal 1 1.741 @ Pinnacle Susret 12. kola brazilske 2. lige, domaćin 15., gost 17. na tabeli. Domaćinu upitna 2 igrača dok gostu fali 6 igrača... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted July 21, 2012 Dinamo Zagreb vs Inter Zaprešić hendikep 0:1 1 1.60 @ Favorit Šta reć o ovom paru...Dinamo možda nije još uigran, ali igrači su 100% dobili naredbu od gazde Maminja da moraju razbit kako bi se Maksimir kolko tolko napunia u sridu vs Ludogoreca... Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted July 21, 2012 23:30 Vasco - Santos, over 2.5, @2.10, expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted July 21, 2012 23:30 Vasco - Santos, over 2.5, @2.10, expekt 23:30 Vasco - Santos, over 2.5, @2.10, expekt 10/10 derbi brazilskog prvenstva u kojem ocekujem dosta golova, mada dosta igraca nedostaje, pogotovo santosu zbog reprezentativnih obaveza oni koji istrce verujem opravdace ocekivajna, santos zaostaje na tebeli dok se vasko bori za sam vrh tabele, sto je pomalo iznenadjujuce mada je vasko ekipa sa strasnom tradicijom,,, vasko nije izgubio poslednje cetiri utakmice dok se santos moze pohvaliti jos duzim nizom, sto nam govori da su i jedni i drugi u formi, i jedni i drugi ce igrati na gol vise, ocekuje se da tribine budu prepune jer ipak je ovo jedan od najvecih derbija pa i u takvoj atmosveri ocekujem pravu goleadu a kvota je i vise nego primamljiva... srecno svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted July 21, 2012 21:00 Din. Zagreb - Inter Z., over 2.5,@1.70 expekt 10/10 utakmica prvog kola hrvatskog prvenstvu koju bi sampion trebalo lako i ubedljivo da dobije. treba kupiti publiku odmah na pocetku prvenstva i ovo je idealna priliika za tako nesto. mada i inter nije losa ekipica dinamo je bar za dve stepenice na visem nivou i to ce veceras i dokazati. na stadionu ce biti i predstavnici rumuna pa i njih treba malo uplasiti. medjusobna omjer kaze da poslednja tri meca nije bilo vise od dva gola po utakmici pa sam misljenja da se i ta mala tradicija mora prekinuti... i jedni i drugi su manje vise kompletni pa ocekujem lepu fudbalsku predstavu a sto i inter nebi postigao neki gol... srecno svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted July 21, 2012 21:00 Din. Zagreb - Inter Z., over 2.5,@1.70 expekt 10/10 utakmica prvog kola hrvatskog prvenstvu koju bi sampion trebalo lako i ubedljivo da dobije. treba kupiti publiku odmah na pocetku prvenstva i ovo je idealna priliika za tako nesto. mada i inter nije losa ekipica dinamo je bar za dve stepenice na visem nivou i to ce veceras i dokazati. na stadionu ce biti i predstavnici rumuna pa i njih treba malo uplasiti. medjusobna omjer kaze da poslednja tri meca nije bilo vise od dva gola po utakmici pa sam misljenja da se i ta mala tradicija mora prekinuti... i jedni i drugi su manje vise kompletni pa ocekujem lepu fudbalsku predstavu a sto i inter nebi postigao neki gol... srecno svima... Nije mi jasno zašto treba uplašiti Rumune. ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted July 21, 2012 Vasco - Santos Vasco -1.25 2.77 Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted July 21, 2012 18:30,Mattersburg- Wiener Neustadt, tip 1 @ 1.90, Unibet FT 2-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted July 21, 2012 19:00, Molde - Viking, tip 1 @ 1.50, Pinnacle FT 1-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted July 21, 2012 Din. Zagreb 1 - 1 Inter Z. 90 min Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted July 21, 2012 Kakva predstava Dinama,Ludogorec je preplašen jamačno . Ovome Čačiću ne bih dao nacrtane ovce da mi čuva. Kakav je to antitalent od trenera Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted July 22, 2012 Nije mi jasno zašto treba uplašiti Rumune. ??? ako se slučajno sastanu sljedeće sezone Quote Share this post Link to post Share on other sites