Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

26.07.2012.

Recommended Posts

Pozdrav kolegama koji navraćaju u Café! :57bye:

Ugodan i uspješan dan! :50yes:

Pozdrav svima.. :57bye: Kakva tekma Dinama jučer :tzare: :tzare:

Gledao sam utakmicu uživo na stadionu.

Dinamo je bio očajan , a jedino vrijedno spomena je bio onaj gol u 98. minuti.

Atmosfera u gledalištu je bila OK ali se uglavnom sve svodilo na pljuvanje po Mamiću, Šukeru, Čačiću i igračima Dinama....

Gledao sam utakmicu uživo na stadionu.

Dinamo je bio očajan , a jedino vrijedno spomena je bio onaj gol u 98. minuti.

Atmosfera u gledalištu je bila OK ali se uglavnom sve svodilo na pljuvanje po Mamiću, Šukeru, Čačiću i igračima Dinama....

U potpunosti se slažem s tobom, ali način na koji su prošli je bio savršen. :icon_biggrin: Nema više navijanja samo pljuvanje po upravi to je žalosno za klub kao što je Dinamo ali eto takva su vremena :icon_confused:

U potpunosti se slažem s tobom, ali način na koji su prošli je bio savršen. :icon_biggrin: Nema više navijanja samo pljuvanje po upravi to je žalosno za klub kao što je Dinamo ali eto takva su vremena :icon_confused:

Začudilo me kada se takvom (ne)navijanju priklonio i Zapad.

Naime, veći dio utakmice se sa svih tribina ( osim Juga ) orilo : Mamiću ci... odlazi iz svetinje.

Osim Mamića, Čačića , Šukera, svoje su dobili i svi igrači Dinama. Bilo je mučno slušati sve te uvrede sa tribina.

Ja sam bio sa svojim klincem koji ima 11 godina pa mu ti probaj objasniti to (ne)navijanje.

Sramota i za upravu i za navijače...

Začudilo me kada se takvom (ne)navijanju priklonio i Zapad.

Naime, veći dio utakmice se sa svih tribina ( osim Juga ) orilo : Mamiću ci... odlazi iz svetinje.

Osim Mamića, Čačića , Šukera, svoje su dobili i svi igrači Dinama. Bilo je mučno slušati sve te uvrede sa tribina.

Ja sam bio sa svojim klincem koji ima 11 godina pa mu ti probaj objasniti to (ne)navijanje.

Sramota i za upravu i za navijače...

BBB odavno se ne bavi navijanjem već poslom uprave, ato oni nisu već samo navijači. Ima priče da su se po tribinama raspršili BBB da ispadne da je veća količina ljudi protiv Mamića, pa tako raditi pritisak, ali cijelo vrijeme mrtva atmosfera, Dinamo gubi 1-0 niti jednog povika i navijanja. Upravo to što si rekao išo, ovo nije mjesto da ides sa djetetom sigurno jer "budale" su spremne za sve, sve ovo oko Dinama je nezdravo a mislim da je i igračima dosta teško slušati takve uvrede.