Tuto 157 Posted July 26, 2012 Pozdrav kolegama koji navraćaju u Café! Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted July 26, 2012 Jos jedan pozdrav za sve i pun pogodak! Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted July 26, 2012 Pozdrav svima.. Kakva tekma Dinama jučer :tzare: Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted July 26, 2012 Dobar vam dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted July 26, 2012 Pozdrav svima.. Kakva tekma Dinama jučer :tzare: Gledao sam utakmicu uživo na stadionu. Dinamo je bio očajan , a jedino vrijedno spomena je bio onaj gol u 98. minuti. Atmosfera u gledalištu je bila OK ali se uglavnom sve svodilo na pljuvanje po Mamiću, Šukeru, Čačiću i igračima Dinama.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted July 26, 2012 Gledao sam utakmicu uživo na stadionu. Dinamo je bio očajan , a jedino vrijedno spomena je bio onaj gol u 98. minuti. Atmosfera u gledalištu je bila OK ali se uglavnom sve svodilo na pljuvanje po Mamiću, Šukeru, Čačiću i igračima Dinama.... U potpunosti se slažem s tobom, ali način na koji su prošli je bio savršen. Nema više navijanja samo pljuvanje po upravi to je žalosno za klub kao što je Dinamo ali eto takva su vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted July 26, 2012 Dobro veće.... MURAAAAAAAA 1-1 protiv CSKA!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted July 26, 2012 MURA ide daljeeeee....... , pobijedit ćemo Arsenal iz Kijeva!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted July 26, 2012 U potpunosti se slažem s tobom, ali način na koji su prošli je bio savršen. Nema više navijanja samo pljuvanje po upravi to je žalosno za klub kao što je Dinamo ali eto takva su vremena Začudilo me kada se takvom (ne)navijanju priklonio i Zapad. Naime, veći dio utakmice se sa svih tribina ( osim Juga ) orilo : Mamiću ci... odlazi iz svetinje. Osim Mamića, Čačića , Šukera, svoje su dobili i svi igrači Dinama. Bilo je mučno slušati sve te uvrede sa tribina. Ja sam bio sa svojim klincem koji ima 11 godina pa mu ti probaj objasniti to (ne)navijanje. Sramota i za upravu i za navijače... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted July 26, 2012 legao bonus na Bwin Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted July 27, 2012 Začudilo me kada se takvom (ne)navijanju priklonio i Zapad. Naime, veći dio utakmice se sa svih tribina ( osim Juga ) orilo : Mamiću ci... odlazi iz svetinje. Osim Mamića, Čačića , Šukera, svoje su dobili i svi igrači Dinama. Bilo je mučno slušati sve te uvrede sa tribina. Ja sam bio sa svojim klincem koji ima 11 godina pa mu ti probaj objasniti to (ne)navijanje. Sramota i za upravu i za navijače... BBB odavno se ne bavi navijanjem već poslom uprave, ato oni nisu već samo navijači. Ima priče da su se po tribinama raspršili BBB da ispadne da je veća količina ljudi protiv Mamića, pa tako raditi pritisak, ali cijelo vrijeme mrtva atmosfera, Dinamo gubi 1-0 niti jednog povika i navijanja. Upravo to što si rekao išo, ovo nije mjesto da ides sa djetetom sigurno jer "budale" su spremne za sve, sve ovo oko Dinama je nezdravo a mislim da je i igračima dosta teško slušati takve uvrede. Quote Share this post Link to post Share on other sites